Leganés er motstander når Barcelona spiller sin tredje hjemmekamp på syv dager. Laget fra Madrid har kun tapt én av sine siste ni kamper i ligaen.
Barça har tilsynelatende klart å få has på de defensive problemene i løpet av de siste ukene. På de siste 6 kampene har 5 av dem endt med null baklengs, og det vil være gode muligheter for å opprettholde den gode statistikken når Leganés gjester Camp Nou. De blåhvite har kun maktet å score i 2 av de siste 8 bortkampene, i tillegg til kun én trepoenger på de siste 25 ligakampene utenfor Butarque. Likevel vil nok mange tenke tilbake på skrekk-kampen i Madrid for kun et par måneder siden hvor Leganés snudde fra 0-1 til 2-1 på noen få, katastrofale minutter, og endte opp med å snyte Barcelona for alle poengene. Messi og co. vil nok gjøre sitt ytterste for å ikke oppleve en reprise fra det som muligens var sesongens dårligste kamp så langt.

Lagnyheter

Som kjent er Umtiti og Rafinha ute med langtidsskader, mens Thomas Vermaelen er tilbake i trening. Gjestene fra Madrid må klare seg uten angriperne Guido Carillo, Alexander Szymanowski og Michael Santos. I tillegg er høyreback Unai Bustinza suspendert.
Forventede lagoppstillinger:
Barcelona: ter Stegen; Roberto, Piqué, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Messi, Suárez, Dembélé
Leganés: Cuéllar; Omeruo, Siovas, Tarín; Nyom, Pérez, Vesga, Silva; Rodriguez; En-Nesyri, Braithwaite

Kampfakta

Hvem: FC Barcelona – CD Leganés
Hva: La Liga, runde 20
Hvor: Camp Nou, Barcelona
Når: Søndag 20. januar, kl. 20:45