Etter en meget skuffende kamp fra Barcelonas side i det første oppgjøret er det klart for returen på Camp Nou.
På Estadi Ciutat de València var det ikke mye som så bra ut for Barca. Levante ledet lenge 2-0 før Denis Suárez driblet seg inn i 16-meteren og skaffet et straffespark for Barcelona fem minutter før slutt. Det satte Coutinho i mål og gjorde at returoppgjøret ikke ser like ille ut, spesielt med tanke på hvordan kampene har sett ut på hjemmebane mot laget fra Valencia.
Barca har vunnet de 12 siste kampene mot Levante på Camp Nou. I tillegg har Barcelona scoret minst tre mål i de siste fem hjemmekampene mot froskene. Tar man med bortekampene også, har Barcelona scoret tre eller flere i åtte av de siste 10 kampene. Også bakover har det sett bra ut mot Levante på Camp Nou. I de syv siste kampene har Barca holdt nullen fem ganger.

Skader

Barcelona må fortsatt klare seg uten Umtiti som fortsatt ikke har noen dato han er forventet tilbake. Rafinha, Sergi Samper og Vermaelen er også ute.
For Levante er forsvarsspiller Chema ute ellers er hele troppen klar for Lopez, som også var forsiktig med et par av spillerne sine i helgens La Liga-kamp mot Atlético, som de tapte 1-0.

Fem siste

De to kampene Barcelona har tapt mot Levante de siste sesongene kan man se én fellesnevner. Lionel Messi har ikke spilt. I de andre kampene har historien vært en ganske så annen. På de siste fem kampene har Barcelona scoret 15 mål mot Levantes syv. Det gir en målforksjell på åtte i fordel Barca.
Levante – Barcelona: 2-1
Levante – Barcelona: 0-5
Levante – Barcelona: 5-4
Barcelona – Levante: 3-0
Levante – Barcelona: 2-0
Som man ser blir det sjeldent uavgjort når lagene møtes, og det blir som regel Barca-seier når Messi spiller.

Form

Barcelona kommer inn til kampen med fire seire og ett tap på sine siste fem kamper. Tapet kom nettopp i forrige kamp i cupen mot Levante. For Levante sin del er det første oppgjøret den eneste kampen de har vunnet på sine siste fem. Ellers har de tapt tre og spilt en uavgjort.
Hvem: FC Barcelona – UD Levante.
Hva: Copa del Rey, returoppgjøret i åttendelsfinalen.
Hvor: Camp Nou, Barcelona.
Når: Torsdag 17.01.19 kl: 21:30