Barcelona reiser til Valencia for å gjeste Levante, som har vært overraskende gode denne sesongen.
Levante ligger på en sjetteplass i ligaen og har scoret flere mål enn Real Madrid og Atlético Madrid. Faktisk er det kun Barcelona og Celta Vigo som har scoret mer enn froskene fra Valencia.
De har kun tapt én av de siste 11 kampene sine, med en del uavgjorte resultater også. En jevn kamp er å forvente, da Levante ofte kommer ut i en 3-5-2, noe man kan regne med blir en form for 5-3-2 i morgendagens oppgjør. Men, Levante har overrasket så langt denne sesongen med åpen og offensiv fotball.
Barcelona leder som kjent serien, med ni poeng ned til Levante foran oppgjøret i morgen.

Skader

For Barcelonas del er Rafinha og Umtiti fortsatt ute en god stund til. Malcom er tilbake i trening, men blir ikke klar til denne kampen. Sergi Roberto og Sergi Samper er begge to usikre, og ville overrasket om noen av dem blir å se i aksjon.
Levante mangler Armando Sadiku og Samu García som er ute med skade. José Luis Morales, Cheick Doukouré og Pedro López er alle usikre foran kampen. Av disse er det nok bare Morales som ville startet.

Siste fem

Det er nok mange som fortsatt husker det sure tapet for Barcelona i forrige sesong, som nettopp kom mot Levante. Utenom det, har Barca hatt god kontroll på Levante og vunnet de andre fire. Noe som har gitt en målforskjell over de fem siste møtene på 18-6 fordel Barca.
Levante UD – FC Barcelona: 5-4
FC Barcelona – Levante UD: 3-0
Levante UD – FC Barcelona: 0-2
FC Barcelona – Levante UD: 4-1
FC Barcelona – Levante UD: 5-0

Hvem: Levante DU – FC Barcelona.
Hva: La Liga, runde 16.
Hvor: Ciutat de Valéncia, Valencia.
Når: Søndag 16.12.18. Kl: 20:45
Hvordan: Strive