Ungguttene fikk prøve seg da Barcelona tok seg enkelt videre i Copa del Rey.

Første omgang

Det første kvarteret av omgangen er relativt sjansefattig, til tross for at Barcelona har mye ball. Etter 17 minutter scorer Munir etter at Denis og Rakitic har kombinert fint i forkant. Munir får etter hvert ballen av sistnevnte og klemmer til med høyre.
Halvtimen nærmet seg, og Denis øker til 2-0. En strålende avslutning utenfor 16-meteren, vel og merke nesten upresset.
Mot slutten av omgangen serverer Rakitic Malcom med et flott innlegg. Brasilianeren dunker ballen i mål med pannebrasken.

Andre omgang

Andre omgang var ikke særlig fartsfylt, men to mål fikk vi.
Først var Cultural frempå. Cillessen må gi retur på et hardt skudd, og ballen ender til slutt i nettet. Et noe sløvt forsvar som ikke var våkne da Cultural fikk ballen i retur.
I det 70. minutt skulle vi få litt magi fra unggutten Riqui Puig, som serverer Denis. Spanjolen gjør ingen feil alene med keeper, og fastsetter resultatet 4-1.

Vurderingene

Cillessen 3: Knapt noenting å gjøre i første omgang. Ikke like god med beina som Ter Stegen, men absolutt greit løst av nederlenderen.
Semedo 4: Livlig i første omgang. Var nok mest involvert av backene frem til han ble byttet ut.
Chumi 3: Viser seg å være ganske god i utspillsfasen. Ikke noe særlig å gjøre defensivt med unntak av baklengsmålet.
Vermaelen 3: Svært lite å gjøre han også, men svak markering på baklengsmålet. Burde vært mer våken der.
Miranda 3: Ikke like god som sin back-kollega. Sliter litt med timingen av løpene sine, men kommer noe mer inn i rytmen mot slutten av kampen.
Aleñá 5 (BB): Meget god kamp av den ferske A-lagsspilleren. Gjør svært sjelden feil, og gjør sitt for å holde tempoet oppe i spillet til Barcelona.
O. Busquets 3: Gjør ikke så mye ut av seg, men gjør heller ingen store feil.
Rakitic 5: Absolutt en god kamp av kroaten. Noterer seg for tre assist, men to av dem var av det enklere slaget. Blir byttet ut ganske tidlig i andre omgang for Busquets.
Malcom 3: Scorer et mål, men får ikke til så mye mer enn det. Er i store deler av kampen lite med i spillet. Må dessverre av med noe som ser ut som en ankelskade. Vi får krysse fingrene for at det ikke er en alvorlig skade.
Munir 4: Spiller en fin kamp. Scorer et mål og er ganske involvert i spillet når ballen er på motstanders banehalvdel. Holder nok litt for lenge på ballen til tider, noe som sakker tempoet i angrepet og av og til ender i balltap.
D. Suárez 4: Starter litt rufsete, men ender opp med å spille en riktig så fin kamp. To mål er imponerende, med tanke på hvor lite kamptrening han faktisk har fått i høst.

S. Busquets 3: Kommer inn for Rakitic og spiller bra, som han pleier.
Puig 4: Meget spennende unggutt dette. Leverer en nydelig målgivende til Denis, og viser at han tør å prøve på de vanskelige tingene i stedet for å bare spille på det enkle. Noen ganger bommer han på pasninger og slikt, men likevel veldig moro å se en modig 19-åring på banen.
Lenglet 3: Har vel knapt noe å gjøre i sine 25 minutter på banen.