Dette er foreløpig bare rykter, men det sies at Neymar er lysten på en retur til Barcelona og ønsker seg vekk fra Paris.
Det er flere medier som nå er ute med at Neymar ønsker seg tilbake til den spanske østkysten. Det er Marca som mener å vite at både spillerne og ledelsen i Barcelona er klare over at brasilianeren ønsker seg tilbake, og at alle i Barca ønsker seg Neymar inn i klubben igjen.
På en pressekonferanse under landslagspausen fikk Nemyar spørsmålet om han ville tilbake til Barcelona. Neymar valgte og ikke svare på spørsmålet, istede bare smilte han før de gikk videre til neste spørsmål. Det hjalp heller ikke på ryktebørsen at senere ble Andre Cury, som er en rådgiver for Barcelona når det gjelder kjøp av spillere, avbildet sammen med Neymar senior og pratende med Nemyars sønn, Luca, mens brasilianeren trente med det brasilianske landslaget.
Det sies at Neymar har en avtale med PSG som sier at om en klubb skulle komme med et bud på 222 millioner euro, som han ble kjøpt for, er det opp til Neymar om han vil dra eller ikke.
Real Madrid har aldri gjemt sitt ønske om å signere Neymar, men ifølge Marca skal de ikke lenger være like villige da det virker som at Neymar kun ønsker å dra tilbake til Barcelona.
Pep Segura ble også stilt spørsmålet om Neymar, og lukket ikke døren for en tilbakekomst.

– Ser vi at han står øverst på vår liste og det lar seg gjøre, så blir det han, sa Segura om en eventuell signering av Neymar.

Ville du ønsket Neymar tilbake til klubben, eller har han brukt opp sin sjanse?