Ifølge Sport skal Barça ha pekt seg ut PSG’s midtbanelegant Adrien Rabiot og Ajax’s lovende midtstopper Matthijs de Ligt som de store overgangsprioritetene for neste år.

Rabiot kan komme gratis

Adrien Rabiots kontrakt går ut i 2019, noe som gjør at Barça kan hente han gratis til sommeren. Klubben kan kontakte Rabiot når overgangsvinduet åpner 1. januar og skrive en såkalt «pre-contract» med spilleren. Hvis Rabiot aksepterer den vil han måtte spille resten av sesongen for PSG, men vil komme gratis til Barça da overgangsvinduet åpner igjen den 1.juli.

Forventet budkrig på de Ligt

Matthijs de Ligt har det siste året for alvor vist hva som bor i han. Den lovende midtstopperen ble i en alder av 18 år utnevnt til kaptein for Ajax. Siden den tid har han fortsatt den fenomenale utviklingen og har så langt denne sesongen vist seg som en av de beste midtstopperne i Europa. Det er ventet en budkrig fra alle de største klubbene i Europa da overgangsvinduet åpner neste sommer. Flere medier melder riktignok at det er Barça som ligger best an til å signere den unge midtstopperen. Sport skriver videre at det er ventet at de Ligt vil koste opp mot 80 millioner euro.

Hva skjer med Frenkie de Jong?

Frenkie de Jong har den siste tiden herjet i både Champions League og nå senest i Nations League for Nederland. Mange storklubber har fått øynene opp for den tekniske midtbanespilleren, noe Barça også har gjort. Flere medier spekulerer riktignok i at det er Manchester City som leder an i kampen om unggutten. Sport melder at prisen for de Jong kan komme opp mot 100 millioner euro, noe som skal ha fått Barça-ledelsen til å vende blikket mot Rabiot. Sport melder videre at en «double-deal» for Ajax-ungguttene på dette tidspunktet ser svært usannsynlig grunnet den store interessen for begge spillerne. Klubben føler også at det per dags dato kreves større forsterkninger i forsvar enn det gjør på midtbanen, mye grunnet at Pique fyller 32 år i februar og har hatt en formdupp i prestasjonene de siste sesongene.

Hva tenker du om at Rabiot og de Ligt nærmer seg klubben? Kommenter under!