Søndag ettermiddag får Barcelona besøk av de grønne og hvite fra Sevilla. Quique Setién sitt hardtarbeidende mannskap har denne sesongen slitt med å finne tilbake til det samme samme nivået som forrige sesong.
Under ledelse av Quique Setién, som mange har pekt som en fremtidig Barça-trener, har laget fra Andalucía opplevd en virkelig renessanse det siste drøye året. Forrige sesong samlet de hele 60 poeng og klarte med det å kvalifisere seg til Europa League. Denne sesongen derimot har ikke Betis klart å finne tilake til det samme nivået, noe som har resultert til en foreløpig, laber 14. plass. Forrige rundes høydramtiske 3-3-kamp mot Celta Vigo resulterte i deres første poeng siden slutten av september.
For Barcelona sin vil det handle om å bygge videre på seiersrekken på tre kamper, samt beholde luken på toppen av tabellen.

Tidligere møter

Barça har hatt god kontroll på Betis de siste sesongene. I fjor vant Barcelona 2-0 i det som var sesongens første ligakamp, i tillegg til den meget imponerende 0-5-seieren på Estadio Benito Villamarín. I løpet av de siste seks oppgjørene dem i mellom har laget fra Andalucía kun maktet å ta ett poeng.

Lagnyheter

Til tross for at Coutinho dessverre pådro seg en skade mot Inter i midtuken og er ute et par uker, er Messi igjen disponibel etter å ha vært ute i etterkant av Sevilla-kampen for drøye tre uker siden. Argentineren har nå trent fullt den siste uken og Valverde har fått det grønne lyset fra det medisinske apperatet til å inkludere ham i troppen. Samuel Umtiti er også tilbake i trening og er med i kamptroppen. I tillegg til Coutinho, er Sergi Samper og Vermaelen udisponable grunnet skader. Dembélé er ute av troppen, sannsynligvis grunnet mageproblemene som har plaget ham de siste dagene.
For Quique Setién er det kun Javi Garcia som er udisponabel til søndages kamp, som følge av en lårskade.

Mulige startellevere

Barcelona: ter Stegen; S.Roberto, Piqué, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Malcom, Suárez, Rafinha
Real Betis: López; Mandi, Bartra, Sidnei; Barragán, Guardado, Carvalho, Firpo; Canales, Morón, Lo Celso
Hvem: FC Barcelona – Real Betis
Hva: La Liga, runde 12
Hvor: Camp Nou, Barcelona
Når: Søndag 11. november, kl. 16:15.