Barcelona kan være gruppevinnere i morgen kveld om det skulle bli seier borte mot Inter.
Barca har vunnet sine tre kamper i gruppespillet så langt, mens Inter har slått Tottenham og PSV, men tapte mot Barcelona i sist kamp. Inter ligger fem poeng foran Tottenham, så med poeng i morgen ligger de godt an til avansement.
Barcelona vant forrige oppgjør 2-0 på Camp Nou. Etter det har Inter slått kraftig tilbake i hjemlig serie og vunnet de to kampene de har spilt med en målforskjell på 8-0. For Inters del var Joao Mario involvert i tre mål på lørdag, men han er ikke registrert for spill i Champions League, sammen med Dalbert og Gagliardini. Ellers har Inter en skadefri tropp til oppgjøret.
For Barcelonas del er Messi tilbake i trening og med i troppen, men han har fortsatt ikke fått det grønne lyset fra klubbens leger, så det er høyst usikkert om vi får se han på banen i morgen.
Umtiti, Vermaelen og Samper er ute med skader for Barca, det betyr at et par av B-spillerne får være med på turen. Troppen som reiser til Milano ser slik ut: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Pique, Rakitic, Busquets, Denis S., Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Dembélé, Rafinha, Malcom, Lenglet, Alba, Munir, Roberto, Vidal, Aleñá, Peña og Chumi.

Drakt-debut

Barcelona vil bruke den rosa tredjedrakten for første gang tirsdag kveld. Drakten er inspirert av Barcelona by og kanskje den mest kjente gaten i Barcelona, Avinguda Diagonal, som går fra venstre skulder til høyre hofte på drakten, med mønsteret av et oversiktsbilde over Barcelonas bygninger rundt.

Siste fem

Sist lagene møttes i Champions League var det Inter som kom seg videre. Det var i 2010, etter noen suspekte dommeravgjørelser. De siste fem gangene lagene har møttes har Barcelona vunnet tre, én har endt uavgjort og Inter har vunnet en kamp.
Barcelona – Inter: 2-0
Barcelona – Inter: 1-0
Inter – Barcelona: 3-1
Barcelona – Inter: 2-0
Inter – Barcelona: 0-0
Hvem: Inter Milan – FC Barcelona.
Hva: Champions League, gruppe B, runde 4.
Hvor: Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milano, Italia.
Når: Tirsdag 6 november, kl: 21:00.
Hvordan: Viasport 2 / Viaplay.