Barcelona drar til London og Wembley der de har gode minner fra tidligere oppgjør.
Tottenham står på motsatt banehalvdel i hva som skal bli en skikkelig test for Barca. Det er to store lag som ikke helt har funnet formen denne sesongen, men en seier i morgen kan være med på å snu tendensene.
Tottenham tapte den første kampen mot Inter, etter å ha ledet lenge. Med et sent mål imot ble det 2-1 til italienerne, og Tottenham er laget som har kommet bakpå. I Premier League ligger de på en fjerdeplass, med fem seire og to tap på syv kamper. I helgen våknet kanskje også Harry Kane, som scoret to mål.
For Barcelonas del ble det grei skuring mot PSV i første kamp. 4-0 og hattrick av Messi så oppskriftsmessig ut, helt til Samuel Umtiti pådro seg et rødt kort på tampen av kampen. I serien har det sett veldig svakt ut i det siste og Barca kan virkelig trenge en opptur på Wembley onsdag kveld.

Gode minner

FC Barcelona har tidligere spilt tre kamper på den verdenskjente stadion. I 1992 var det Johan Cruyff og ’Dream Team’ som slo Sampdoria i det som da var kjent som ’the European Champions Cup’, med det legendariske frisparkmålet til Ronald Koeman.
Syv år senere, i 1999 var det et annet London-lag, nemlig Arsenal som sto klare i Champions League-gruppespillet. Det endte med 4-2 seier til Barca etter mål av Rivaldo, Enrique, Figo og Cocu.
Og sist, men ikke minst, i 2011 da finalen i Champions League ble spilt mot Manchester United. Pedro, Messi og Villa sørget for en 3-1 seier til Barcelona i noe som var en maktdemonstrasjon i en finale.
Dette gjør at Barcelona har vunnet alle tre kampene de har spilt på banen de skal ut på i morgen kveld.

Troppen

Valverde tok med seg 20 spillere til London, og utelot Malcom, Samper og Alená, mens Roberto er skadet og Umtiti er suspendert. Det betyr at troppen ser slik ut: Ter Stegen, Cillessen, Pena, Semedo, Piqué, Lenglet, Vermaelen, Alba, Miranda, Rakitic, Busquets, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Rafinha, Vidal, Luis Suárez, Messi, Dembélé og Munir.
For Tottenham sin del er Dele Alli ute med skade, mens Vorm, Verthongen og Dembele vil bli sett på nærmere kampstart. Christian Eriksen hadde et mageproblem i helgen, men forventes å være klar i morgen, det samme gjelder Aurier.
Hvem: Tottenham Hotspur FC – FC Barcelona.
Hva: Champions League, gruppespill.
Hvor: Wembley, London.
Når: Onsdag 3. oktober, kl: 21:00
Hvordan: TV 2 sport 1 / Sumo / Viaplay