Etter tre oppskriftmessige poeng i serieåpningen hjemme mot Alavés skal Barcelona til Valladolid for å følge opp forrige ukes seier.
Det skal sies at Barcelona ikke åpnet godt i sesongdebuten, men etter en bedre andreomgang endte kampen 3–0 etter to scoringer av Messi og en av Coutinho. Morgendagens motstander Valladolid åpnet kun med ett poeng i det som var det offisielle avsparket på La Liga-sesongen, forrige fredag. Dog er nok Valladolid relativt fornøyd, etter å ha dratt til et av fjorårets store overraskelseslag Girona. Skulle Valladolid klare å følge opp med et nytt poeng i morgen, mot regjerende mester Barcelona er nok de lillahvite godt fornøyd med sin hjemmeåpning.

Cillessen ikke med vestover

Til den første bortekampen har Valverde kun tatt med de 18 spillerne han trenger for å mønstre fullt lag. Blant de er ikke reservekeeper Cillessen, som har pådratt seg en skade i en muskel i brystkassa. B-lagspiller Jokin Ezkieta blir derfor backup for ter Stegen. I tillegg er Aleña, Denis Suárez, og Sergi Samper fremdeles på skadelista.
Den endelige troppen består av ter Stegen, Ezkieta, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Luis Suárez, Messi, Dembélé, Malcom, Lenglet, Jordi Alba , Roberto, Vidal og Umtiti.
Det betyr at Rafinha, Alcácer, Munir og Vermaelen blir hjemme i Barcelona, selv om de er skadefrie.
Hvem: Real Valladolid CdF — FC Barcelona
Hva:La Liga, Jornada 2
Hvor: José Zorrilla, Valladolid
Når: Lørdag 25. August, kl. 22.15