Levante sjokkerte Barcelona, og stanset deres ubeseirede rekke med en sterk 5-4 seier.

Første omgang

En meget underholdende omgang for nøytrale seere. Det starter med at Barcelona tar initiativet uten å skape de store sjansene. Første gangen Levante kommer på visitt får de betalt. Morales går og går langs venstrekanten. Inne i boksen venter Boateng, som setter ballen enkelt i det åpne målet.
Kun to minutter senere er Levante farlig frempå igjen. Et knallhardt skudd, som Ter Stegen er sjanseløs på, går i krysstanga. Katalanerne er heldige som ikke er under med to mål etter ti minutter.
Etter halvtimen spilt skulle det likevel skje. Boateng er igjen i boksen til Barcelona. Denne gangen går han forbi Ter Stegen, vinner en duell med Semedo, og setter ballen i det tomme buret.
Rundt åtte minutter senere skulle det endelig bli Barcelona og Coutinho sin tur. Piqué starter angrepet med et flott raid, der ballen ender til slutt hos Coutinho. Brasilianeren klemmer til utenfor 16-meteren, og får redusert for Barcelona. Dermed gikk lagene inn til pause med 2-1.

Andre omgang

Vi fikk servert en helt vill andre omgang. Levante scorer tre mål etter kun ti minutter i andre omgang. Dermed viste resultattavla 5-1, og kampen så kjørt ut allerede.
Etter rundt 58 minutter slår Coutinho tilbake da han plukker opp et blokkert skudd, som bankes i nettet. Kun fem minutter senere var brasilianeren frempå igjen. Denne gangen skyter han utenfor 16-meteren, og ballen går via Suárez og i mål.
Det er Barcelona som kjører kampen på dette tidspunktet, og rundt det 70. minutt blir Busquets felt da et innlegg er på vei inn i boksen. Suarez tar straffet og setter den sikkert i motsatt hjørne for keeper.
En målrik kamp ender 5-4, og Barcelona taper sin første kamp denne sesongen.

Vurderingene

Ter Stegen (4): Kan i grunnen ikke lastes for noen av målene som kommer i mot.
Semedo (3): Bedre enn sin back-kollega, men heller ikke Semedo har en god kamp i kveld. Ser ikke påskrudd ut i det hele tatt.
Mina (1): Horribel kamp av kolombianeren. Flere av målene som kommer i mot må han være bedre på. Ingen god søknad om mer spilletid fremover.
Vermaelen (4): Pådrar seg en strekk på baksiden av låret etter 25 minutter. Må dessverre ut med skade.
Alba (2): Elendig kamp fra ekornet i kveld. Håpløst dårlig defensivt, og like dårlig offensivt.
Busquets (2): Svak kamp. Enormt mange feilpasninger til blekkspruten og være.
Rakitic (2): Hans defensive bidrag er enormt mye svakere i kveld sammenlignet med tidligere kamper i år. Det er ikke slik vi er vant til å se kroaten.
Iniesta (2): Legenden klarer ikke sette preg på sin siste bortekamp for Barcelona. Har flere feilpasninger, og ser ikke veldig påskrudd ut.
Dembélé (2): Klarer ikke følge opp prestasjonene mot Villarreal. Når han har ballen skaper han nesten ingen verdens ting. Slike prestasjoner holder ikke mål i Barcelona-trøya!
Suárez (3): Scorer to mål, men spiller som de andre ute på banen en elendig kamp. Dårlige touch, rare valg og lite vilje.
Coutinho (4): Scorer to mål som bringer Barcelona inn i kampen igjen, men til ingen nytte. En av de bedre utespillerne i dag.
Innbyttere
Piqué (4): Ikke like elendig som resten av forsvaret, men styrker ikke laget heller etter han kommer inn.
Denis (6-BB): Strålende innhopp av spanjolen under forholdene. Involvert i mye etter han kommer inn for Dembélé. Den spilleren som viser soleklart mest vilje ute på banen.
Alcácer (3): Ikke et godt innhopp fra reservespissen. Er utrolig lite involvert i spillet, og klarer på ingen måte å utgjøre en forskjell.