Calleja forventer et sterkt motivert Barca
I morgen venter seriemester Barcelona på Camp Nou for Javier Calleja og hans Villarreal. ‘Den gule ubåten’ har allerede gitt beskjed om at de vil stå æresvakt før kampstart.

— Det er sånn det er, slik vi syns man bør gjøre for en mester. Vi gjør som man alltid har hatt som en tradisjon frem til sesongen er over. Noen ganger gjør folk æresvakten viktigere enn selve kampen. Vi gjør slik vi mener man bør gjøre, noe vi hadde ønsket at de hadde gjort for oss.

Mot slutten av en sesong hender det at en allerede kronet seriemester kan være en drømmemotstander for en underdog, men med sjansen til å gå ubeseiret gjør at Calleja forventer et «sterkt motivert» Barcelona-lag.

— Det kommer til å bli en komplisert kamp, de er på vei til å gjøre noe historisk. Det er vanskelig å gjøre det de er på vei til å gjøre nå, ved å gå ubeseiret gjennom ligaen. De er mestere i både La Liga og Copa del Rey, og det er en stor prøve som venter oss. Det er viktig at vi er oss selv og spiller på vår måte.

For Villarreal sin del handler de siste serierundene om kvalifisering til Europa League, noe laget ligger godt an til å gjøre.

— Vi har alltid hatt tro på sjansene våre til å kvalifisere oss til spill i Europa, og jeg syns vi er i en god posisjon. Vi er på sjetteplass fordi vi har gjort det bra hele året. Nå mangler vi bare å gjøre det offisielt, gjøre det matematisk.

Med to kamper igjen etter morgendagens hengekamper kan Villarreal sikre sjetteplassen med seier på Camp Nou. Uavgjort fører til en seks poengs ledelse, men Getafe på sjuendeplass har innbyrdes oppgjør, så uavgjort eller tap gjør at Villarreal må utsette Europaturen.