Ernesto Valverde møtte pressen lørdag ettermiddag før det braker løs mot Real Madrid søndag kveld.

— El Clásico er El Clásico, og det er en stor kamp. Heldigvis er vi allerede mestere, men kampen betyr mye for fansen, for konkurransen mellom de to.

— Vi ønsker å vinne, uavhengig av vår ligaposisjon. Det er noe Real Madrid selvfølgelig også gjør. De kommer til å gå ut der og ønske å bryte vår rekord. Alt i alt håper jeg det blir en bra kamp.

— Jeg skulle ønske at alle El Clásicos kunne foregå på denne måten. Det ville vært mer spennende om vi var nærmere hverandre på tabellen, men det går helt fint for meg.

— Jeg er ikke i tvil om at begge lag kommer til å stille med sitt sterkeste lag.

Om Andrés Iniesta:

— Det er ikke den siste ligakampen. Iniesta har anerkjennelse av alle, inkludert spillerne og fansen, på grunn av det han har gjort for Barcelona og spansk fotball. Vi har igjen tre kamper (etter Real Madrid) og jeg vet ikke om i morgen vil bli Iniestas siste kamp for Barcelona. Den første og den siste er alltid de mest meningsfulle.

Om La Liga eller Champions League er mest viktig:

— For trenere måler ligaen deg over et helt år. Det beste laget over hele året vinner. Det er flere faktorer som spiller inn i Champions League. I morgen spiller vi mot en rival som vet hvordan man skal konkurrere. I Champions League er det flere faktorer som du må kunne kontrollere. Det er flere kandidater til å vinne, og i ligaen er det to, tre eller fire.

Om Barcelonas sjanser til å gå ubeseirede i ligaen gjennom hele sesongen:

— Å gå ubeseirede i ligaen gjennom hele sesongen er viktig, men samtidig veldig vanskelig. Vi har fortsatt tøffe kamper igjen å spille.