Vi fikk servert festfotball i Vigo. Ter Stegen, Dembélé og Alcácer sørget for at det ender 2-2 i kveld.

Første omgang

Det var en meget åpen og underholdende første omgang som ble spilt i kveld. Barcelona tok initiativet, der både Denis og Alcácer fikk hver sin store sjanse. Paulinho fikk den største på det tidspunktet da han headet ballen i stolpen og ut.
Etter en periode med Celta-dominans og vakre redninger av Ter Stegen, skulle Dembélé endelig få åpnet målkontoen sin i La Liga. Etter en feil av Castro fikk Coutinho, Alcácer og Dembélé masse rom å boltre seg i. Alcacer nærmest snubler ballen til Dembéle, som skyter på spretten i hjørnet bak en sjanseløs Celta-keeper.
Det så lenge ut til at lagene skulle gå til pause med 0-1, men da Gomes sender en pasning rett i beina på en Celta-spiller er de nådeløse. Johnny Castro scorer 1-1 like før hvilen.

Andre omgang

Som første omgang, var andre omgang også et fyrverkeri. Det starter med en stor mulighet for Celta, men ballen bredsides like utenfor stengene.
Kampen bølger frem og tilbake, og ingen av lagene får ordentlig kontroll på oppgjøret. Rundt 63 minutter ut i kampen spiller Semedo vegg med Dembélé, som slår inn mot Paulinho. Brasilianeren ser ut til å score nok et mål denne sesongen, men reprisene viste at det er mest sannsynlig Alcácer som fikk en liten tå på scoringen.
Celta presset på fremover, og Aspas får en stor sjanse etter 65 minutter. Skuddet går like utenfor. Kun fem minutter senere skulle forsvaret rote det til da Aspas så ut til å være helt alene med Ter Stegen. Roberto ser ingen andre muligheter, og velger å holde igjen spanjolen med nebb og klør. Det resulterte i en tidlig dusj for mannen som 10 minutter tidligere hadde kommet inn for Gomes.
Med en mann mer presset Celta på videre, og etter 82 minutter skulle de få uttelling. Innlegg fra Emre Mor bokses av Ter Stegen, men ballen går i hånda på Aspas og i mål. Målet skulle nok vært annullert, men scoringen står. Dermed ender en meget underholdende kamp 2-2.

Vurderingene

Ter Stegen (8-BB): Varter opp med noen fantastiske redninger, som sørger for at det kun er 1-1 til pause. Kunne ikke gjøre noe med verken første eller andre målet. Grunnen til at Barcelona fortsatt er ubeseiret må tyskeren ta store deler av æren for.
Semedo (6): Gir fra seg mye rom, men offensivt viser han tendenser fra tid til annen. Spiller nok hakket bedre enn Digne på motsatt back, men utmerker seg ikke spesielt i kveld. Tredje sist på scoringen til Alcácer er et lite pluss i boka.
Mina (7): God kamp fra Mina i kveld. Bryter blant annet inn med en fantastisk blokkering i første omgang, som kunne endt i scoring i mot.
Vermaelen (5): Brukbart fra Vermaelen i kveld, men ikke på samme nivå som sin stopperkollega. Gjør lite feil med ballen i beina, men tar lite ansvar når Celta er på offensiven.
Digne (5): Helt OK kamp fra franskmannen. Løper mye, men legger likevel fra seg rom i enkelte tilfeller. Ikke helt presis i hva han foretar seg offensivt i dag.
Gomes (4): Ingen god kamp fra Gomes i dag. Sliter med å involvere seg i spillet skikkelig. Ting blir ikke bedre da han sender en pasning rett til en Celta-spiller, som ender i scoring.
Denis (4): Vil mye, men blir både gode og svake bidrag fra Denis i kveld. Man kan se at talentet er der, men spiller ikke med like stor klokskap som mange av sine konkurrenter i klubben vanligvis gjør.
Paulinho (7): God i kveld brasilianeren. Løper mellom de to lag sine mål som en helt. Touchet sitter også bedre i dag enn det har gjort i det siste. Ble muligens frarøvet en scoring da Alcácer tuppet ballen inn, men det betyr lite så lenge scoringen ble godkjent. Banens beste utespiller i kveld.
Dembélé (7): Fin kamp fra unggutten i kveld. Leverer fine stikkere til sine lagkamerater og scorer et flott mål selv. Man kan se tidvis at han har noen rare touch og avgjørelser, noe som trekker litt ned.
Alcácer (6): Ikke veldig involvert i spillet, men får likevel assist og scoring. Burde også bli mer besluttsom om han skal klare å øke sjansene for spilletid fremover.
Coutinho (6): Brukbar kamp av brasilianeren. Starter fint og er kanskje den som er mest involvert offensivt de første 20-30 minuttene. Får ikke satt ordentlig preg på kampen videre, men gjør en god jobb på 1-0 scoringen til Dembélé.
Innbyttere
Messi (6) Kommmer inn etter 59 minutter og skal lede laget inn mot tre nye poeng. Det blir ikke det helt store innhoppet i kveld for verdens beste fotballspiller.
Roberto (2): Kommer inn og blir utvist. Det er det han gjør i kveld. Unngår bunnkarakter for å ha reddet Barcelona fra en stor målsjanse i mot.
Vidal (-): Jobber bra frem og tilbake, men får ikke nok spilletid til å bli vurdert.