Barcelona reiser til Vigo i midtuka for å fortsette marsjen mot ligatittelen.
Barcelona har på sine siste seks seriekamper vunnet fem og spilt én uavgjort. Celta Vigo på sin side har vunnet to, tapt to og spilt to uavgjorte kamper.
Celta Vigo ligger midt på tabellen, på en niende plass og har spilt helt på det jevne i serien hele sesongen, men er fortsatt med i jakten på en Europa League-plass. De har også vært veldig gode hjemme denne sesongen, og har vunnet de fire siste på hjemmebane. Iago Aspas og Maxi Gómez er som regel spillerne som står for scoringene, mens dansken Pione Sisto har notert seg for hele ni assist i seriespillet.
Under Juan Carlos Unzué (som var assistenten til Luis Enrique i Barca) er Celta Vigo et lag som liker å holde på ballen og styre spillet, men det kan bli vanskelig mot Barcelona på tirsdag kveld, selv på hjemmebane.

Skader og suspensjoner

Rakitic og Digne er begge usikre til kampen, men franskmannen var tilbake på trening mandag. For Celta Vigo sin del må både Pablo Hernandez og Hugo Mallo stå over på grunn av kort. Det er spillere som har vært viktige for Celta denne sesongen.

Fem siste

På Balaídos blir det ofte jevnt, og det ser vi på de siste fem kampene, da på de to møtene har det endt med tap og uavgjort.
Barcelona – Celta Vigo: 5-0
Celta Vigo – Barcelona: 1-1
Barcelona – Celta Vigo: 2-2
Barcelona – Celta Vigo: 5-0
Celta Vigo – Barcelona: 4-3
Hvem: Celta de Vigo – FC Barcelona.
Hva: La Liga, runde 33.
Hvor: Balaídos, Vigo.
Når: Tirsdag, 17. april kl: 21:00
Hvordan: Viasat 1 / Viaplay