Etter en landslagspause skal La Liga sparkes i gang igjen, og Barcelona drar til Sevilla.
Ernersto Valverde tror en seier i morgen vil være et stort steg mot La Liga tittelen og dette hadde han å si da han møtte pressen i ettermiddag.
– Om vi vinner vil det være veldig viktig i forhold til tittelen. Sevilla er et tøft lag, og det er en tøff stadio å reise til. De kommer til å spille hardt og tøft for å holde sin fjerdeplass, så jeg forventer en tøff kamp hvor de ikke kommer til å rotere mye med laget.

Skader

Både Leo Messi og Busquets har slitt i det siste. Ingen av dem spilte i kampen mellom Argentina og Spania.
– Messi har en liten skade, men vi vil ikke at den skal bli noe verre. Vi skal se an etter trening og hvordan han føler seg og ta en avgjørelse på om han skal spille i morgen. Når det gjelder Busquets er tanken at han skal trene med laget denne uken og at han vil være klar iløpet av de neste dagene.
Helt til slutt på pressekonferansen snakket Valverde om det tøffe kampprogrammet som kommer nå, med syv kamper på drøye tre uker.
– Vi har holdt på som dette helt siden vi startet sesongen, og er akkurat der vi ønsker å være, med den troppen vi ønsker. Vi er nødt til å fortsette det vi har gjort opp til nå og spille godt nå som de avgjørende månedene kommer, sa Valverde til slutt.