Etter en tøff kamp på Stamford bridge er det nå klart for avgjørelsen på Camp Nou.
Det endte 1-1 i London første kamp etter at Barcelona trillet mye ball og hadde til tider god kontroll, men Willian viste seg skummel og etter å ha fått skutt to ganger i god posisjon, hvor begge gikk i stolpen, fikk brasilianeren et tredje forsøk og da gikk ballen i mål. Barca fikk det de trengte før returoppgjøret via et mål fra Messi, og da er scenen satt for en utrolig spennende kamp onsdag kveld.
Etter den første kampen har Chelsea, som Barcelona, hatt et tøft kampprogram. De har tapt på bortebane for både Manchester United og Manchester City, men de slo Crystal Palace på hjemmebane på lørdag.
Barcelona har på sin side rukket å spille én kamp mer enn de blå fra England. Tre seire og en uavgjort ble det på de kampene, og kanskje overraskende, kom uavgjort mot Las Palmas, mens Atlético Madrid ble slått.
For gjestene er Bakayoko, David Luiz og Ross Barkley alle usikre, mens Semdeo, Denis Suárez og Samper er usikre for Barca. Coutinho er som kjent ikke tilgjengelig for spill i Champions League, mens de gode nyhetene fra Barcelona kom i form av at Andrés Iniesta trente med resten av laget på mandag, så det er bare å krysse fingrene for at hovmesteren er klar for kamp.

Målpoeng

Ute i Europa er det ikke så mange som scorer så mange mål for Barca. Flere spillere står med én scoring, mens Messi har fire. I Chelsea derimot står både Willian og Hazard med tre mål hver. Hazard har også tre assist, mens det er Iniesta som har flest i Barcelona med sine to.

Fem siste

Som vi skrev før sist kamp, det er ofte jevnt når disse gigantene møtes. Det ender som regel uavgjort, men i 2012 vant Chelsea en kamp. Det gjør at de siste fem kampene har endt slik:
Chelsea FC – FC Barcelona: 1-1
Chelsea FC – FC Barcelona: 2-2
FC Barcelona – Chelsea FC: 2-2
Chelsea FC – FC Barcelona: 1-0
Hvem? FC Barcelona – Chelsea FC
Hva? Champions League, åttendelsfinale.
Hvor? Camp Nou, Barcelona.
Når? Onsdag 14 mars kl: 20:45
Hvordan? Viasport 1 / Viaplay