Barcelona er fremdeles ubeseiret i La Liga etter et svakt 0–0 resultat hjemme mot Getafe.
Første omgang
Det er egentlig ikke mye å skrive hjem om fra Camp Nou i dag. Barcelona klarte å gå hele førsteomgang uten å få løst av et eneste skudd på mål. Getafe spilte akkurat så deffensivt og kynisk som vi vet de kan — noe som fungerte godt for Madrid-laget de første 45.
Andre omgang
Ernesto Valverde tok tidlig av Coutinho og Paco til fordel for Iniesta og Dembélé, noe som fungerte delvis. Barcelona spiller bedre etter at Iniesta kommer inn, men finner fremdeles ikke åpningen som kunne sendt de opp i ledelsen. Getafe på sin side får en del kontringer, men ter Stegen tar det som kommer hans vei. Likevel ender det 0–0 på Camp Nou.
Barcelona har nå avgitt poeng i to kamper på rad, noe som har ført Atlético Madrid opp kun syv poeng bak katalanerne. Dette er ikke det vi ønsker å se fra Barcelona inn mot den avgjørende fasen av sesongen, og vi får håpe at Valverde finner tilbake til vinnersporet neste helg mot Eibar.

Vurderinger

ter Stegen (5): Har ikke all verdens å gjøre men tar det som kommer hans vei.
Sergi Roberto (4): Kommer ikke helt til sin rett på høyresiden i dag, og spesielt samabeidet med Dembélé virker å ha en del å gå på.
Yerry Mina (5): Får sin første kamp fra start og gjør sakene sine bra. Viser seg utover kampen som den trusselen han er i lufta og er nære på å gi Barcelona ledelsen ved et par anledninger.
Digne (5): Viser at han kan spille stopper når behovet er der. Med Piqué og Umtiti ute gjør han jobben som trengs i kveld.
Jordi Alba (5): Er mer innvolvert i spillet enn back-kolega Roberto, men det blir med forsøkene for Alba i kveld.
Busquets (5): En kamp på det jevne for blekkspruten, men slipper til Getafe ved et par anledninger. Sliter, som resten av laget generelt, med å åpne opp Getafe, og blir tatt ut når sluttspurten settes inn.
Coutinho (3): Har en god avslutning men klarer ikke å innvolvere seg nevneverdig, og viser at han har mye å gå på i Barcelona-trøya.
Rakitic (5): Blant Barcelonas mest ivrige, men mangler den siste passningen som åpner opp spillet.
Paco (3): Nok en svak kamp av Paco som viser at han ikke kan lites på i de store anledningene.
Messi (6): Løper, dribler og prøver å sette opp farligheter uten å lykkes med det helt store. Får noen frispark som ikke blir dratt nytte av.
Suárez (5): Er løper mye og prøver å skape rom for seg selv og medspillere, men stanger mot den gule muren til Getafe.
Innbyttere
Iniesta (6 — BB): Barcelona tar seg opp etter at Dón Andrés kommer inn, noe som ikke er tilfeldig. Viser at han ikke trengs å bli erstattet av Coutinho ennå, og er Barcelonas beste en dag ingen egentlig er gode.
Dembélé (2): Spiller ikke på lag med hverken medspillere eller underlag. Sklir, slipper ballen for sent, og struper Barcelonas høyreside etter innhoppet. Vi får håpe at franskmannen får opp formen når han får lagt skaden lenger. bak seg.
Paulinho (N/A): Kommer inn i den desperate sluttspurten.