Ernesto Valverde stilte tidligere i dag til pressekonferanse foran kampen mot Getafe på søndag.
Barcelona har nettopp tatt seg til Copa del Rey-finalen og troppen er i godt humør. Valverde ber alle om å fokusere på kampen som kommer.

— Jeg har snakket om denne kampen tre, fire ganger allerede fordi det er en utfordrende kamp. Kampen mot dem tidligere i sesongen var det første kampen vi lå under. Vi reagerte på en god måte, men Getafe tilnærmet seg kampen på en god måte. Vi må passe på at det ikke skjer igjen.
— De slipper ikke inn mange mål på bortebane. De forsvarer seg godt og har nesten skaffet seg plass i Europa-spill.

Camp Nou vil gjøre en forskjell

–Det er mye enklere å spille når fansen er på din side. Vi spiller bedre med deres støtte. Vi begynner nå med den siste halvdelen av sesongen og hver kamp er viktig. Det er fint å ha fansen i bakhold som kan hjelpe oss fremover når titlene skal avgjøres.

Dembélé tilbake i troppen

— Vi har store forventninger til han. Han er en spiller som kan utrede store ting. Vi må være forsiktige med han fremover siden han har blitt skadet to ganger allerede siden han kom til oss. Som jeg sa tidligere går vi nå inn i den avgjørende delen av sesongen og en spiller som Ousmane vil gi oss et stort løft.

Copa del Rey-finalen og hvor den skal spilles

— Hva vil du jeg skal si? Det er min og spillernes jobb å kvalifisere seg til finalen. Det er noen andres jobb å finne ut hvor vi skal spille. Dette er en prosess som gjentar seg år etter år – det gir vel noen noe å snakke om antar jeg. Det hadde vært ideelt å ha dette avklart før sesongen begynte.

Coutinhos første mål

— Jeg tror selvtilliten hans har fått seg et lite hopp. For å score mål må du være på rett sted til rett tid. Han er ikke en spiller som er redd for å utfordre motstanderen. Vi kommer til å se mye mer fra han.