Barcelona drar til Sevilla for å møte et av de mest underholdene lagene i La Liga.
Real Betis er det laget som i gjennomsnitt har flest mål i sine kamper i serien denne sesongen. De har scoret tredje mest mål, men slipper også inn mye og det er kun tre andre lag som har sluppet inn flere scoringer. I kampene Real Betis spiller er det i gjennomsnitt 3.63 mål per kamp.
Hjemmelaget ligger på en åttendeplass i La Liga, men har fått opp tempoet i det siste. De har vunnet sine to siste kamper og står med tre seire på sine fem siste kamper. Barcelona på sin side vil nok slå tilbake etter den svake cup kampen, og i serien har det kun blitt seire på de fem siste kampene.

Skader

For Real Betis er Joel Campbell, Antonio Sanabria og Antonio Barragán skadet, mens trener Quique Setien soner straff, og må sitte på trubunen mot Barcelona.
Barca har en del skader og spillere som sliter med enkelte ting. Dembélé er stadig skadet, det samme gjelder Coutinho. Iniesta sliter med den ene leggen og er usikker mens Paulinho har en forslått fot og må eventuelt spille gjennom smerter om han skal spille. Samuel Umtiti begynner å nærme seg tilbake, men er fortsatt tvilsom. Det samme gjelder også for Alcácer og Mascherano.

Målpoeng

Messi står med 17 mål og troner som La Ligas toppscorer, han leder også Barcelonas assistliste med åtte målgivende, og Suárez har virkelig funnet formen igjen, og etter en treg start har han nå scoret 10 mål på de siste åtte kampene.
For Real Betis er det skadede Sanabria som er toppscorer med syv mål. Bak han følger León med seks mål. Betis får også tilbake Guardado fra suspensjon, og det er meksikaneren som er assistkongen for hjemmelaget denne sesongen med sine seks assist.

Fem siste

Over de fem siste kampene har Barcelona hatt god kontroll på Real Betis. Fire kamper har endt med Barca-seier og én kamp ente uavgjort.
Barcelona – Real Betis: 4-0.
Real Betis – Barcelona: 0-2.
Barcelona – Real Betis: 6-2.
Real Betis – Barcelona: 1-1.
Barcelona – Real Betis: 2-0.
Dette gir en målforskjell på 15-3 fordel Barca.
Hvem: Real Betis Balompié vs. FC Barcelona.
Hva: La Liga, runde 20.
Hvor: Benito Villamarín, Sevilla.
Når: Søndag 21 januar 2018 kl: 20:45
Hvordan: Viasport 1 / Viaplay