Både herre- og damelaget til FC Barcelona slo Levante i går.
FC Barcelona feminí slo på stortromma i går mot Levante UD da sistnevnte måtte se seg slått 5-0. Kvinnenes liga er nå ved midtpunktet og Barcelona er så og si «vintermester» ettersom de leder ved halvveis spilt i kalenderen.

Målkalas

Bussaglia, Patri, Alexia og Martens kom på scoringslisten. Patri scoret to av målene. Kampen begynte med at Toni Duggan nesten satte åpningsmålet hadde det ikke vært for godt keeperspill. Det skulle dog ikke ta lang tid for Bussaglia kombinerte med Alexia og den franske landslagspilleren kunne føre Barça i ledelsen.
Patri satte ballen bakerst i nettet to ganger på ti minutter. Begge av disse målene kom fra hjørnespark før halvtimen var spilt. Duggan var raskt igjen på hogget, men ble igen stoppet av målvakten Noelia. Alexia hoppet på den løse ballen og satte inn 4-0 rett før pause.

Rolig avslutning

Leike Martens scoret 5-0-målet bare ti minutter etter pause, og med det roet kampen seg ned ettersom Levante så helt hjelpeløse ut. FCB feminí leder ligaen på målforskjell sammen med Atlético.