La Liga er endelig tilbake igjen, og vi fikk servert tre flotte scoringer mot Levante.

1. omgang

Omgangen startet med et noe slurvete Barcelona. Levante kom til noen nesten-sjanser, men det ble ikke noe ut av det. Etter 11 minutter var det Valverdes gutter sin tur til å vise seg frem. Alba og Messi har virkelig funnet tonen på banen i år, noe de også gjør på 1-0 scoringen. Messi chipper til Alba som legger flott tilbake til Messi, som skyter på volley og stang inn.
Gjennom omgangen hadde Suarez brent to store sjanser, men han skulle til slutt få hull på byllen han også. Roberto serverte uruguayaneren med et nydelig innlegg, som Suarez tok ned på ett touch, og smelte inn i kassa og sørget dermed for 2-0.
Gjennom omgangen fortsatte Barcelona med å spille Levante lave, men lagene gikk til pause med 2-0.

2. omgang

En omgang der det er lite å skrive hjem om. Mye stopp i spillet gjennom omgangen, og man ser at spillerne allerede tenker neste kamp. Frem til det 90. minutt får vi servert en nydelig beinparade fra Ter Stegen og en stor sjanse for Suarez som kanskje burde blitt utnyttet bedre.
I det 92. minuttet får vi endelig en scoring. Messi leker seg med venstre siden til Levante, og legger inn til en ledig Paulinho, som tupper ballen i nettet. Dette var omtrent det siste som skjedde i kampen også.

Vurderinger

Ter Stegen: (6) Tyskeren har som vanlig god kontroll med beina. Må sjelden anstrenge seg, men varter opp med en fantastisk beinparade da Levante får en stor mulighet i andre omgang.
Roberto: (6) Bra med fremover. Ikke like pigg som venstreback Alba, men noterer seg for en flott assist på 2-0 scoringen til Suarez. Grei kontroll defensivt også.
Mascherano: (6) Virket rusten i starten med feilpasninger og litt svake involveringer defensivt. Tok seg veldig opp etter hvert, og skjerpet seg både i ballspillet og defensivt. Sender noen nydelige baller inn i bakrommet.
Vermaelen: (5) Rolig med ballen i beina, og stort sett solid defensivt. En godkjent kamp fra Belgieren.
Alba: (7) Kombinasjonene mellom Alba og Messi er fantastiske om dagen! Alba løper og løper. Mye involvert på venstrekanten, og noterer seg en flott assist på 1-0 scoringen. Er også faktisk veldig ofte på plass når han må bidra defensivt. Roer seg litt ned etter pause.
Rakitic: (4) Tar ankerrollen til Busquets. En del slurv defensivt og offensivt. Virker ofte feilplassert når Levante skal forsøke og kontre. Leverer ikke sin beste kamp i dag.
Paulinho: (5) Gir alt i duellene som vanlig, men ellers ganske usynlig i perioder av kampen. Setter enkelt inn 3-0 på tampen av kampen.
Iniesta: (5) Ikke like briljant som vi er vant til. Spanjolen virket ikke helt påskrudd etter forlenget juleferie, men gjør heller ikke mye feil. Belønnes derfor med en karakter midt på treet.
Dembélé: (6) Litt lik historie som Mascherano. Virker rusten i starten, men spiller seg mer og mer inn i kampen. Har garantert mer å gå på, men har absolutt et godkjent comeback fra start.
Messi: (8-BB) Virker veldig spillesugen, spesielt i første omgang. Umulig for Levante å takle han rent, noe som gjør at han skaffer Barcelona mange frispark. Noterer seg en flott scoring og en nydelig assist.
Suárez: (5) Mye enten eller fra Suarez i kveld. Har noen meget dårlige touch, og er på feil side litt for mange ganger. Likevel jobber han som en hest, og har også noen gode kombinasjoner med blant annet Messi. Scorer 2-0 målet, og har dermed scoret i fem kamper på rad.
Innbyttere
Semedo: (5) Kommer inn etter 66 minutter, men sliter med å bidra noe særlig offensivt ettersom tempoet i kampen har allerede falt drastisk.
Gomes: (5) Får ikke gjort så mye ut av seg, men merker at selvtilliten til portugiseren har økt den siste tiden.
Arnaiz: (-) For lite spilletid til å vurderes.