Erkut Sögut som er agenten til Özil var i møter med Pep Segura for noen få dager siden.
For noen få dager siden kunne Sport.es avsløre at Raul Sanllehi gjorde et siste forsøk på å bringe den tyske landslagsspilleren til Barcelona. Samtidig kan vi ta med at Raul Sanllehi blir snart en del av ledelsen i nettop Arsenal. Sport.es kan videre avsløre at møte gjaldt en overgang i januar.
De var enige om at møte skulle brukes til å klarere ting. Agenten til Arsenal sin stjernespiller kunne bekrefta at den tyske landslagsspilleren ønsker seg en overgang til Camp Nou. Samtidig kunne agenten bekrefte at Arsenal er villig til å diskutere pris så lenge prisen var fornuftig.
Rapportene forteller at Özil er godt likt i Barcelona, men at Coutinho er førstevalget uansett. Nå som Liverpool mest sansynlig er villig til å selge så kommer kanskje Özil litt for sent med en overgang fra Arsenal til Barcelona.

Barcelona kjenner Özil

Den tyske landslagsspilleren er ikke et ukjent fjes for Barcelona. Mellom 2010-2013 noterte han seg for 105 kamper for Real Madrid. Etter det gikk han på en litt sjokkerende overgang til de røde fra London, Arsenal. Der er han nå den absolutt største stjernen med tidligere Barcelona-spiller Alexis Sanchez.
Etter disse sterke ryktene, trur du MesutcÖzil havner i Barcelona?