Det er ikke bare Arda Turan som er ryktet bort i januar. Nå ønsker Napoli seg Gerard Deulofeu i julegave.
Ifølge Rai Sport ble Napoli så imponert over hva spanjolen viste i AC Milan, at nå ønsker de å få det ut av han i sør-Italia. Valverde bruker ikke unggutten fast, og han er også ryktet tilbake til AC Milan. Samtidig som Dembele er på vei tilbake fra skade, så vil Deulofeu havne lengre bak i køen til Valverde.
Spanjolen kom til Barcelona foran årets sesong etter opphold i både Everton og sistnevnte AC Milan. Barcelona valgte da å benytte seg av klausulen som sa at de kunne hente han for 12 millioner euro.

Når skal denne sagaen ende?

Fra før av har Galatasaray og Besiktas vært nevnt som de nye arbeidsgiverne til Arda Turan, men da skal han nektet selv om han ikke har spilt et eneste minutt denne sesongen. Nå kaster Trabzonspor seg inn i kampen. Det er det flere medier i Tyrkia som melder.
Ifølge de tyrkiske avisene så har Arda blitt kontaktet av Trabzonspor sin president, Muharrem Usta. Til tross for at Arda ikke har prestert for Barcelona så har den tidligere Atletico Madrid spilleren et godt rykte i hjemlandet. Ifølge tyrkeren sin agent, så vil det kanskje komme en avgjørelse på fremtiden til Arda i slutten av desember.
Hvor trur du Arda Turan er i januar?