«Jefecito» har fortalt Barcelona at han trur det er beste å finne seg en ny klubb i januar.
Ifølge Sport.es har Mascherano fortalt klubben at han ønsker seg bort i januar, ettersom han ikke har fått regelmessig med spilletid som han hadde håpet på. Den kinesiske klubben Hebei China Fortune skal stå klar med pengesekken, samtidig som han vil få spille fast.
Hebei China Fortune ble stiftet så sent som i 2010, og skal være villig til å triple lønnen til argentineren. Mascherano ser på det som en god handel for begge parter, ettersom Barcelona vil da spare 18 måneder med lønn som de kan investere i andre spillere. Om han 33-åringen velger å sette kursen mot Kina så vil han få Manuel Pellegrini som tok over klubben i 2016. I tillegg vil han gjenforenes med sin gode venn Lavezzi.
Selv hvor mye penger som blir lagt på bordet, så er han klar på at spilletiden er det viktigste ettersom VM nærmer seg. Med VM til sommeren ønsker han seg fast spilletid i håp om å kunne unngå muskelskader. Skal vår gode venn Mascherano velge å forlate oss, så vil han ende opp med hele åtte år i Barcelona og ett mål.
Trur dere Javier Mascherano forsvinner i vinter?