Tottenham-stjerneskuddet har imponert Robert Fernandez.
Det skriver Sport. Sportsdirektør Robert Fernandez var tilstede på begge oppgjørene mellom Tottenham og Real Madrid. Grunnen var egentlig for å følge Christian Eriksen, men spilleren som fikk skriveblokka til å fylles ut med blekk, var Harry Winks. Eriksen har vært på sportsdirektørens liste en stund, men nå er altså Winks et spennende alternativ for Barcelona.
I begge oppgjørene med de hvitkledde fra Madrid spilte Spurs-unggutten strålende. Winks kan spille både pivot og i Iniesta-posisjonen.
21-åringen er et produkt av Tottenhams akademi, og har en kontrakt som løper til og med sommeren 2022. Bare det siste året har stjerneskuddet fått forbedret kontrakt tre ganger.
Harry Winks har alle kvaliteter Barca ser etter skriver Sport, og er en mann klubben skal følge tett fremover.
Kilder nær Tottenham sier at Spurs-manager Mauricio Pochettino kaller unggutten for «lille-Iniesta». Winks har den siste tiden vært fast inventar i startoppstillingen til London-klubben, og det virker som han trives godt med spilletid mot store klubber.

Fakta om Winks

Harry Winks har vært Tottenham-supporter hele livet, og var på sin første Spurs-kamp som seksåring. Han har vært i London-klubben siden han var åtte år. Midtbanespilleren har landskamper for England på alle nivåer fra U17.
Winks har spanske aner gjennom sin mors side, noe som også kan ses på den noe uengelske spillestilen, som igjen minner litt om Iniesta.
Hva tenker du? Er Harry Winks en spiller som kan overta for Andrés Iniesta?