Sevilla kommer på besøk og vil stoppe Barcelonas rekke uten tap.
Barcelona har startet godt under Valverde, men nå skal det virkelig gis en test med tøffe kamper i vente.
Sevilla ligger på en femteplass i La Liga, men de sliter på bortebane. De har tapt mot Atlético, Athletic og Valencia, hvor de ble knust med 4-0. Borte mot Spartak Moskva i Champions League ble det også et grusende tap med 5-1. Sevilla virker som et helt annet lag på bortebane enn hva de viser hjemme på Ramon Sanchez Pizjuan, hvor de ikke har tapt i La Liga siden 2016, mot Barcelona. Sevilla har heller ikke scoret på sine siste tre bortekamper i La Liga.

Skader

Barcelona har begynt å få et lite problem med skader etter kampen mot Olympiakos. Roberto og Gomes fikk begge skader som vil holde dem ute en stund, mens Iniesta vil fortsette å sitte på tribunen ifølge Sport. I tillegg mangler Barca nyinnkjøpte Dembélé, som på den lyse siden har begynt å trene igjen, og Rafinha. Vidal og Turan er også tvilsomme til kampen.
Sevilla på sin side mangler Pareja og Carrico som begge sliter med langtidsskader, og klubben har sagt at Joaquin Correa vil miste kampen på grunn av en hamstring skade. Dette kan påvirke Sevilla stort, noe Opta påpeker – ”Sevilla har vunnet 63.6% av kampene Correa har spilt, mot 40% av kampene han har vært ute.”

Målpoeng

Lionel Messi er Barcelonas toppscorer med 12 mål i La Liga, mens Paulinho og Suárez følger etter med 3 mål hver. Messi er ikke den med mest assist for Barca i serien denne sesongen. Det er Jordi Alba med 4, men Messi kommer inn med 3 assist, like mange som Sergi Roberto.
Hos Sevilla er det tre spillere som står på 2 mål; Luis Muriel, Ganso og Wissam Ben Yedder. Assistkongene er Franco Vázquez og Pablo Sarabia med 2. De har tre spillere med én assist.

Innbyrdes

På de siste seks oppgjørene har Barcelona vunnet alle kampene mot Sevilla. Dette er tre kamper i La Liga, én cupkamp og to europeiske supercup-kamper. Målforskjellen er 14-2 fordel Barca i disse kampene.
Hva? La Liga, runde 11.
Hvem? FC Barcelona – Sevilla FC.
Hvor? Camp Nou, Barcelona.
Når? Lørdag, 4 november 2017, kl: 20:45.
Hvordan? Viasport + / Viaplay