Barcelonatrener Ernesto Valverde møtte pressen før morgendagens kamp mot Málaga som har slitt innledningsvis denne sesongen.

– Málaga har vært gode på Camp Nou i flere sesonger, uansett hvem som har vært trener og det er noe vi må se på. De har også vært bedre enn hva tabellen viser og skulle hatt mer enn ett poeng så langt.

Videre viste Valverde at han har forståelse for den trøblete sesongstarten for laget fra Costa del Sol.

– Det er klart at de har vært uheldige, men de har også mistet noen viktige spillere, spesielt på midtbanen og det er tydelig at det har vært vanskelig for dem å finne helt ut av det, men de kommer hit, som alle andre for å ta med seg poeng hjem.

Ellers ble det mye fokus på egne forutsetninger, ikke bare for morgendagens kamp.

– I fotball forelsker man seg gjerne veldig fort i ting. Nå har vi spilt bra og vi håper å kunne fortsette den gode trenden videre, både for oss selv og fansen, sånn at de kan fortsette å like det vi holder på med. Spillerne våre har vært veldig gode, noe som gjør det enklere for meg som trener. De er en veldig sammensveiset gruppe som vet hva de vil oppnå.

Valverde vet at fortsettelsen på sesongen kommer til å bli tøff, og at rotasjoner må til.

– Vi skal ha tre kamper på syv dager så det klart at vi må gjøre noen bytter, men vi skal fortsette den gode formen og vinne tre poeng i morgen.

Til slutt kom spørsmålet om en eventuelt ’El Triplete’.

– Vi ønsker og har som mål å vinne alt vi er med i, men det er tidlig. Vi må ta en ting av gangen så får vi se hvor vi ender opp, svarte Valverde.