I et øsende regnvær tok Barcelona mot Olympiakos til dyst på et halvfullt Camp Nou.
Onsdagen startet med et nydelig vær i Barcelona. Humøret på innbyggerne var på topp, og Olympiakos-fansen lagde god stemning på La Rambla. Dessverre ville ikke værgudene ha det slikt. Når klokken passerer 18.00 startet regnet og komme så smått.
To timer før kamp slår værgudene ned for godt. Regnet kommer kraftig, vinden tar flere boder langs Camp Nou og stemningen går ned betraktelig. Flere tusen snur finner ut at det beste er å snu, og velger dermed å ta turen hjem igjen. Mange var spente på om kampen i det hele tatt ville bli spilt, og forbereder seg på å måtte snu i døren.
1.5 time før kampstart åpner dørene på Camp Nou og flere ti talls tusen finner veien inn på mektige Camp Nou. Stemninger er laber før kampstart og står ikke i stil med hva man kjennetegner med Camp Nou. De fleste ønsker bare å finne seg et sete under taket, så de slipper unna det verste. Rett før avspark kommer supporterne til Barcelona kom ut fra sin seksjon og setter i gang stadion. Stemningen virker litt todelt. De starter med å rope mot vår president Bartomeu, før de støtter laget. I det 17 minutt kommer de velkjente ropene hvor de gjør det klart at de ønsker løsrivelse fra Spania. 2. omgang starter på eksakt samme måte.
Stemningen kan derfor oppfattes litt som pessimistisk på grunn av været og en halvfull Camp Nou. Heldigvis nærmer hjemmekampen mot Malaga seg utsolgt. Da for vi se Camp Nou fra sin beste side igjen.
Kampen i seg selv
Under hele kampen hadde Barcelona full kontroll og tok en oppskriftsmessig ledelse mot grekerne. Til tross for Pique sitt røde kort, så fortsatte Barcelona å styre kampen. Messi noterte seg på scoringslisten med et herlig frispark samtidig som Iniesta viste vei med båndet på armen.