Barca reiser til Portugal i dag for å møte Sporting Lisboa i morgen kveld.
Etter en strålende start i Champions League med 3-0 mot Juventus står Sporting nå for tur. De vant også sin første kamp, 2-3 borte mot Olympiakos.
Sporting ligger på en andreplass i serien, to poeng bak Porto og har ikke tapt på hjemmebane ennå denne sesongen. Fremover på banen er de skumle og kommer med tungt skyts. I serien har Fernandes 5 mål, Dost 4 og Gelson Martins 3 på syv kamper, mens Fernandes og Martins også scoret i åpningskampen i Champions League fikk Doumbia også med seg et mål.
Sporting-trener Jorge Jesus skal ikke ha noen skader og måtte ta hensyn til, og det meste tyder på at et gjensyn med Jeremy Mathieu vil skje onsdag kveld.
For Barcelona er fortsatt Rafinha og Dembélé ute med skader, ellers har Vermaelen, Turan og Alcácer blitt utelatt.
Barca reiser til Lisboa for å fortsette den gode sesongstarten og ta et ordentlig tak på førsteplassen i gruppe D ettersom at begge lagene vant sin første kamp. Sporting har ikke gått videre til sluttspillet i Champions League på de siste ni sesongene og vil nok kjempe hardt for å få med seg noe å holde seg foran Juventus i gruppen.
Troppen som reiser til Portugal ser slik ut: Ter Stegen, Cillessen, Ortolá, Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Alba, Digne, Roberto, Gomes, Vidal og Umtiti.
Hvem: Sporting CP – FC Barcelona
Hva: Champions League, kamp 2 i gruppespillet
Når: Onsdag 27. september kl: 20:45
Hvor: Estadio Jose Alvalade, Lisboa
Hvordan: Viasport+ / Viaplay