Onsdag kveld spiller Barcelona borte mot Sporting Lisboa på Estádio José Alvalade, hvor de møter en gammel kjenning i Jeremy Mathieu.
Pressekonferansen fant sted klokken 19.45, før kveldens trening. Sammen med Ernesto Valverde, så var også Nelson Semedo å finne på pressekonferansen. Den portugisiske høyrebacken kom til Barcelona fra Sporting Lisboa sin rival, Benfica.

–Champions League er en krevende turnering. Vi spiller på bortbane mot et godt lag, og vi vet dette vil bli en tøff kamp.

Slik oppsummerte Ernesto Valverde pressekonferansen. Samtidig fortsatte han å snakke om morgendagens motstander.

–De er et veldig godt lag som har lagt en god sesong bak seg. De jobber veldig godt på midtbanen og er veldig gode på kontringer med sine raske vinger.

Med fare for kontringer i mot, så kan det være godt å ha Nelson Semedo i de bakre rekker.

–Han er en spiller som glir mer og mer inn i spillestilen. I starten av hans karriere her så slet han litt med å finne seg til rette, men han har funnet seg til rette nå. Hver gang han spiller så er han veldig hjelpsom bakover med sin fart.

Vår nye portugiser var også til stede, og hadde dette å si før morgendagens kamp.

–Vi møter et lag som spiller godt, og som jobber hardt for hverandre. De er et solid lag, men vi kommer for å hente tre poeng.

Semedo har flere ganger spilt mot Sporting Lisboa og innrømmer at dette vil bli en spesiell kamp for han.
Drar vi fra Estádio José Alvalade med tre poeng?