Det er klart for midtukekamp i La Liga. Denne gangen er det Eibar som kommer på besøk til Camp Nou.
Vi fikk på lørdag se et Barcelona som slet seg til en 2-1 seier borte mot Getafe. Nå står katalanerne med full pott etter fire serierunder. Det vil si at Barça holder seg på tabelltopp alene, med to poeng ned til Sevilla som foreløpig ligger på plass nummer to. Morgendagens motstander, Eibar, ligger på sin side på en 13. plass etter to seire og to tap på de fire første kampene i La Liga.
Barcelona må som kjent klare seg uten nykommeren Ousmane Dembele, som blir ute en stund med hamstring skade. Ellers er også Arda Turan og Rafinha fortsatt ute med skader. Eibar har på sin side flere skader i laget. Der er blant annet deres antatte førstevalg på keeperplass, Yoel, ute med korsbåndskade. I tillegg må de også klare seg uten spillerne Pedro Leon, Sergi Enrich, Asier Riesgo, Fran Rico og Ivan Ramis.

Tidligere møter

Lagene har møtt hverandre seks ganger siden Eibar rykket opp til øverste nivå i 2014. Siden den gang har Barcelona vært overlegne og vunnet alle seks oppgjørene. Barça har scoret 20 mål og kun sluppet inn tre mål mot baskerne. Det vil si at det scores over fire mål i gjennomsnitt i oppgjørene mellom lagene. Tilsvarende oppgjør forrige sesong endte med 4-2 seier, der to mål fra Messi var avgjørende.
Tror dere det blir nok en seier mot Eibar på tirsdag?
Hva? La Liga, 5. serierunde 2017/2018-sesongen
Hvem? FC Barcelona – SD Eibar
Hvor? Camp Nou, Barcelona
Når? Tirsdag 19. september kl. 21.55
Hvordan? Viasport 1 / Viaplay