Det er Champions League i morgen og Barcelona møter italienske Juventus. I den anledning stilte Ter Stegen til pressekonferanse.
Frem til nå er vi i god form, og vi har startet ligaen veldig bra. Vi har lyst å kjempe for hvert eneste trofé og på tirsdag har vi sjansen til å ta første steget mot Champions League, men et blir tøft, sier Ter Stegen.

Forbedre seg fra forrige sesong

Barcelona møtte Juventus forrige sesong i kvart-finalene, der italienerne kom videre. Ter Stegen sier at de ikke er ute etter «hevn» fra forrige sesong, der det som skjedde i forrige sesong er lagt bak dem.

Juventus har mye individuelt talent, men de jobber også svært hardt som et lag

Vi må være fokuserte denne sesongen og vise hva vi kan oppnå.

God følelse

Laget har forandret seg litt som følger av Valverdes ideér for laget. Det er en annen måte å spille på, men vi har laget til å klare denne spillestilen. Vi har ikke sluppet inn et eneste mål på tre seriekamper, og vi har vunnet alle så det er en god følelse før Champions League, sier Marc-Andre Ter Stegen.

Buffon er en helt for meg og alle som elsker fotball. Jeg har mye respekt for han

Nysigneringene

Ter Stegen sier at nysigneringene trenger å bli vant med livet i la liga, men han er positiv etter det han har sett av Dembélé og Semedo.

Selvsagt trenger Dembélé mer tid til å komme seg skikkelig inn i laget, men etter debuten har vi en bra følelse og vi vil at han skal føle seg komfortabel slik at han kan yte sitt beste.

Semedo gjør det veldig bra og bidrar med noe nytt i laget. Han er veldig rask med vingen og vi vil utnytte det best mulig, sier Ter Stegen.