Kl 02.00 i natt norsk tid sparkes det første av minimum 5 El Clásico-oppgjør i gang, denne gang i Miami i en ren treningskamp uten annen betydning enn heder og ære.
Eller får kampen kanskje en ekstra betydning i form av å være Neymars avskjedskamp?
Det er etter alle solemerker 99% sjanse for at brasilaneren har bestemt seg for å heve petreoleumsinfuserte millionsjekker i sjeikens PSG, og Neymar selv skal ha fortalt medspillerne sitt ønske torsdag kveld.
Ingenting er offisielt bekreftet enda, og vil trolig ikke bli bekreftet før PSG og Barça har kommet til enighet rundt betalingen og hvordan det skal gjennomføres, men det er særdeles lite sannsynlig at franskmennene gir slipp på sin juvel Verratti i en bytteavtale når hovedmålet er å vinne CL.
Høyst sannsynlig vil man måtte vente minst noen dager til før noe offentliggjøres, og alle rykter om eventuelle spillere i bytte eller hvem som skal hentes som erstattere må nok tas med bæreposer salt foreløpig. Bartomeu har nylig uttalt at han vil holde kortene tett til brystet, men at det er uaktuelt å fire på utkjøpsklausulen til Neymar pålydende €222 millioner.
Det spekuleres samtidig i at Neymars alt-kontrollerende far og agent ønsker å drøye overgangsdatoen lengst mulig i håp om å slå kloa i mangfoldige millioner euro som en del av avtalen sist Neymar skrev under en Barça-kontrakt. Derimot ønsker nok Bartomeu og co. både å unngå denne ekstra utbetalingen, samt å få overgangen fullført tidligst mulig i håp om å skaffe best mulig «erstatter(e)».
Sagaen, farsen, tragi-komikken fortsetter tilsynelatende ustanselig, og hvem vet hva sluttproduktet blir?
Uansett utfall kan man trygt si at dette overgangsvinduet ikke gikk som FCB eller millioner av Culés ønsket, trodde eller håpet.