Kommer Barcelona til å hente flere spillere denne sommeren? Og hvem blir solgt?
I nattens oppgjør mot Juventus fikk vi se bredden til den katalanske klubben. Det som er sikkert er at det kommer til å bli noen utskiftninger før sesongstart. Mot Juventus fikk hele troppen spilletid bortsett fra keeper Jokin, Munir, Vermaelen og Douglas. For de tre sistnevnte betyr nok det at de ikke er i Valverdes planer for den kommende sesongen. Jokin er kun med fordi Marc-André ter Stegen fortsatt har ferie.

Philippe Coutinho

Daily Mirror melder søndag morgen at Barcelona kommer til å øke sitt bud på Liverpools brasilianske trollmann. Katalanerne skal ha fått et bud på 72 millioner pund avslått, og står nå klare med et bud pålydende 80 millioner pund. Jürgen Klopp er fast bestemt på at brasilianeren blir værende på Merseyside. Coutinho er en god venn av Neymar, og det er ingen tvil om at han er ønsket inn dørene på Camp Nou. Han har vært i Barcas søkelys i lang tid.

Neymar

25-åringen hadde en perfekt kamp mot Juventus, og noterte seg for to scoringer. Etter kampen uttalte Valverde hvor viktig brassen er for klubben, men det er fortsatt uvisst om han fortsetter i Barcelona eller om han signerer for PSG. Ryktene sier at det eneste som mangler for en eventuell overgang er Neymars signatur. Etter kampen mot Juventus så vi bilder av brasilianerens far sammen med Barcelonas direktører. Resultatet er fortsatt uvisst.

Rafinha

For noen dager siden sa kilder fra Spania at Arsenal har blitt tilbudt Rafinha, og at han kan signeres hvis de byr riktig pris. Den skal være på over 30 millioner euro. Rafinha er foreløpig i Barcelona hvor han driver opptrening etter en skade.

Kondogbia

Geoffrey Kondogbia-ryktet kom ut av ingenting for et par dager siden. Da meldte Sport at Kondogbias bror har uttalt at Barcelona har forespurt seg om spilleren. Franskmannen skal være en løsning hvis verken får Paulinho eller Marco Verratti.

Dybala

Argentineren skal være ønsket inn dørene på Camp Nou dersom Neymar forlater den katalanske hovedstaden. Det er ingen tvil om Dybalas kvaliteter, og i nattens oppgjør hadde argentineren en herlig luke på Busquets. Dybala signert ny kontrakt med Juventus for noen måneder siden, og blir en svært dyr herremann.

Sarr

Malang Sarr skal også være på ønskelisten til Barca. 18-åringen spiller for Nice, hvor han hadde en strålende sesong i fjor. Sarr spilte seg til fast plass på et Nice-lag som overrasket mange i fotball-Europa sist sesong. Unggutten er også på ønskelisten til Real Madrid og Chelsea.