Spanjolen ønsker ikke å dra til Zenit, og møter derfor opp den 12. juli til pre-season med resten av Barcelona.
Munir sin fremtiden er ennå ikke sikker, men han forlater ikke Camp Nou før han har et tilbud han ønsker selv å takke ja til. Selv ønsket Barcelona selv å selge han til Zenit, som skal angivelig lagt 20 millioner euro på bordet for han. Uansett ville avtalen aldri gått gjennom, fordi Munir selv ikke ønsket en overgang til Russland. Etter så mye frem og tilbake i Valencia, så ønsker han stabilitet. Spanjolen ønsker en trener som ønsker å satse på han, så for tiden vise hva som skjer med Munir. Han skal også fått en telefon fra Zenit sin meriterte trener, Roberto Mancini. Italieneren skal selv ikke klart å overtalt han.
Barcelona skal selv ta det hele med knusende ro. Munir har et godt navn i Europa, og flere klubber skal være villig til å møte Barcelona sine økonomiske krav. Problemet er bare at Munir selv ikke stresser med noe, og derfor kan det hende han tar en sesong til på Camp Nou. Det kan isåfall senke markedsverdien på Munir, noe ledelsen i Barcelona ikke ønsker skal skje.
For tiden er Italia mest aktuelt for Munir. Han skal ha flere tilbud fra landet som lager de herligste retter. Det skal også være interesse fra England, Frankrike og Tyskland. Selv ønsker Munir å starte pre-season med Barcelona den. 12 juli under Ernesto Valverde. Med en ny trener inn kan Munir få en ny vår i Catalonia. Valverde skal selv ta seg en prat med Munir, og vil deretter ta en avgjørelse om hans fremtid. En annen spiller som møter opp den 12. juli er Gerard Deulofeu, som er en konkurrent til Munir. Spørsmålet er om Munir selv ønsker å ta opp kampen, eller reise til Italia.