Ingen sommer uten «Silly Season». Her er noe av det som berører den katalanske storklubben.
Vi ønsker å meddele at dette kun er rykter. En klubb som Barcelona blir koblet til et hav av spillere hvert år, og det er lurt å ta de fleste rykter med en klype salt.

Leonardo Bonucci

Italienske Tuttosport melder Catalonias stolthet skal være interessert i Juventus’ forsvarsspiller, Leonardo Bonucci. Avisen melder at Barcelona har tatt kontakt, men at de er klare over at italienerne ikke ønsker å selge stopperkjempen. 30-åringen kan være lysten på nye eventyr, men spillerens nåværende kontrakt løper til 2021. Spanske kilder melder at Barcelona jakter andre forsterkninger.

Dani Ceballos

Den spanske U21-stjernen ble nylig kåret til turneringens beste spiller i U21-EM. Spania tapte finalen mot Tyskland, men Ceballos var den store overraskelsen i turneringen. Betis-spilleren har en utkjøpsklausul på 15 millioner euro. Sport melder at Barcelona ønsker å finne ut hva situasjonen er for Ceballos. Avisen skriver videre at katalanerne har et godt forhold til Betis, som nylig kjøpte Cristian Tello. En annen klubb som er interessert i talentet er Real Madrid. Betis-presidenten har uttalt at ingen klubber har kommet med noe konkret per dags dato.

Jorge Mere

Stopperen som spilte fast for Spania i U21-EM er også koblet til Barca. Spilleren selv hevder at det ikke har vært noe kontakt mellom katalanerne og hans klubb, Sporting Gijon. Sport melder at spilleren skal være nær en overgang til Malaga, så en overgang til Barcelona vil overraske mange.

Jeremy Mathieu

Man skulle tro at det å spille for Barcelona gjorde deg til et hett objekt for andre klubber. For Mathieu stemmer ikke det helt. Barcelona har latt franskmannen gå på prøvespill hos Sporting Lisboa. Barcelona håper de tre partene blir enige i løpet av juli. Forsvareren er ikke i Erneste Valverdes planer, og selv om han har ett år igjen av sin kontrakt, så ønsker Barca å kvitte seg med den venstrebente stopperen.

Neymar

Brasilianeren skal ingen steder, og første juli økte utkjøpsklausulen til driblefanten fra 200 millioner euro til 222 millioner. Summen vil øke til 250 millioner euro de neste årene. Barcelona har ingen planer om å selge angriperen, men klubber som Manchester United og PSG skal likevel ikke være skremt av summene.

Hector Bellerin

Marca melder at katalaneren skal møte Arsenal kommende uke for å fremprovosere en overgang til barndomsklubben. Det er ingen tvil om at Barcelona ønsker Bellerin hjem igjen, men Arsenal har ingen planer om å selge backen – foreløpig. Hector Bellerin skal ha stor respekt for Arsene Wenger, og mye skal klaffe om spanjolen blir å se i den blårøde trøya neste sesong.

Ander Herrera

Manchester United-spilleren har flere ganger blitt koblet til Barcelona. Igjen skriver The Sun og The Independent, gjengitt av Mundo Deportivo at katalanerne ønsker seg midtbanespilleren. Prisen skal være på 68 millioner euro. Overgangen blir sett på som en backupløsning dersom Marco Verratti ikke blir kjøpt fra PSG.
Hvem ønsker du å se i den blårøde trøya kommende sesong? Del dine tanker med oss.