Klubben fra Sevilla kan være Cristian Tello sin neste destinasjon.
Cristian Tello er ønsket av Real Betis, selv om han har ett år igjen av sin kontrakt med Barcelona. Spanjolen som er tilbake i Barcelona etter et opphold i Fiorentina, flytter gjerne sørover til Andalucia. Barcelona skal visstnok kreve ti millioner euro for Tello, noe Betis ikke ønsker å betale for den hurtige vingen. Han skal visstnok få en viktig rolle i Quique Setien sitt Betis.
Problemet for både Real Betis og Tello er pengene. Ti millioner euro er noe ikke Betis vil gå med på, så de jobber derfor med å presse ned prisen. For nå returnerer Tello til pre-season med Valverde den 12. juli. Fremtiden til Tello er ennå ikke sikker, men Fiorentina blir det ikke. De hadde muligheten til å kjøpe han for åtte millioner euro, men takket fint nei til den muligheten. Vingen fra Sabadell, Catalonia går dermed en usikker fremtid i vente.

Vingen fra Sabadell

En liten hemmelighet om gutten fra Sabadell er at han har spilt en sesong for Espanyol B, etter at hans kontrakt med Barcelona gikk ut. Når de rykket ned til Segunda B kom han tilbake Barcelona B. I 2010 fikk han debuten for Barcelona B, før han fikk sin debut for Barcelona i 2011 CE L’Hospitale. Ett år senere kom liga-debuten mot Villarreal for vingen, når han kom inn på for Adriano etter 75 minutter. Så langt står han med 59 kamper og elleve mål for Barcelona. Spørsmålet er nå om det blir flere kamper og mål for Cristian Tello.
Hvor spiller Cristian Tello neste sesong?