Ifølge Goal.com skal Barcelona ha Paulinho på listen sin over aktuelle spillere.
Barcelona skal ha tatt kontakt med representantene til Paulinho angående en overgang til Camp Nou. Brasilianeren spiller for tiden i Guangzhou Evergrande, som holder til i den kinesiske superligaen. 28-åringen er en fast inventar på det brasilianske landslaget. Guangzhou Evergrande trenes av den anerkjente treneren Luiz Felipe Scolari.
Goal.com melder at Barcelona ska ha tatt kontakt så tidlig som starten av dette året, men det er først nå de har spisset samtalene til en overgang. De har ikke kommet lengre enn at de har nevnt en overgang, og at det ennå er en lang vei igjen å gå.
I 2013 under Confederations Cup var Paulinho nær en overgang til Camp Nou. Da var Barcelona litt for treg, og når de var på banen hadde Paulinho allerede en avtale med Tottenham. Ting gikk ikke som planlagt på den engelske ball-øya, og han meldte en overgang til Guangzhou Evergrande i 2015 etter bare 46 kamper for Spurs. Under Scolari sin ledelse har Paulinho virkelig funnet tilbake formen, og storspiller i Kina. Han har nå vært i Kina i nesten tre år, og på den tiden har han vunnet seks titler. En gang har han vunnet Asian Champions League, og den kinesiske cupen. Så har han vunnet den kinesiske supercupen og den kinesiske ligaen to ganger.
Tite var treneren til Paulinho når han spilte i Corinthians, og er nå trener for Brasil. Det har gitt Paulinho en viktig rolle i det brasilianske landslaget. Så langt har han 32 kamper og fem mål for Brasil. Tre av målene var et hat-trick mot Luis Suárez sitt Uruguay. I tillegg har han spilt for lag som FC Vilnius som holder til i Litauen, og det polske laget ŁKS Łódź. De har vunnet den polske ligaen to ganger, men har i nyere tid holdt til i polsk 2. divisjon.
Ville Paulinho vært en god signering?