Barcelona skal ha tatt kontakt med byrivalen Espanyol angående den lovende venstrebacken Aaron Martin.
Manchester United, Manchester City og Real Madrid har allerede vært ute etter stjerneskuddet til Espanyol. Nå melder RAC1 at Barcelona har kastet seg inn i kampen om den unge spanjolen. Spørsmålet er om Espanyol er villig til å selge en av sine beste spillere til byrivalen, når de samtidig har et godt samarbeid med Los Blancos.
Aaron Martin har vært en åpenbaring for byrivalen Espanyol denne sesongen, til tross for at han fikk sin debut av Quique Sanchez Flores i oktober 2016. Han skal i løpet av denne sesongen signert en ny avtale med Espanyol. Klausulen skal nå være på 30 millioner euro til slutten av sesongen 2017/2018. Fra 30 juni 2018 skal klausulen stige til 40 millioner euro. Ernesto Valverde ser til Espanyol og Martin, fordi han ønsker et ungt talent. Der skal han passe perfekt inn i Barcelona, samtidig som han ikke trenger å flytte på seg i byen.

Spania sin fremtidige venstreback?

Aaron Martin er født 22. april 1997 i Barcelona, Catalonia. Han kom til Espanyol sitt akademi i 2005, og har kun spilt for Espanyol siden. 29. mars 2015 fikk han sin debut for Espanyol B i Segunda B mot et annet katalansk lag, Gimnàstic de Tarragona. Det ble da med 0–1 tap i hans første kamp med Espanyol B, som spiller hjemmekampene sine på Ciutat Esportiva Dani Jarque. Den banen er oppkalt etter Espanyol-legenden Dani Jarque som dessverre døde av hjertestopp i 2009.
16. januar 2016 scoret han i 2–0 seieren over CF Reus Deportiu. Fem måneder senere fikk han sin kontrakt forlenget til 2020. Fire måneder senere, nærmere bestemt 16. oktober 2016 fikk han sin debut for A-laget, når han kom inn for Diego Reyes i 0–0 kampen mot den gule ubåten. I januar forlenget han igjen kontrakten sin til 2022 med Espanyol, før han tre dager senere ble promotert til A-laget.
Ville Aaron Martin vært en god signering?