Riyad Mahrez ønsker seg vekk ifra Leicester City, og ønsker at Barcelona skal ta kontakt.
Navnet Riyad Mahrez har vært på blokken til Robert Fernandez en god stund nå. Forrige sesong var Mahrez sterkt ønsket av Barcelona, men da ønsket ikke Leicester å selge den tekniske vingen. Fra den tiden til nå har mye forandret seg, og Riyad Mahrez har gitt beskjed om å bli solgt. Han venter nå på at Barcelona skal ta kontakt.
Agenten til vingen fra Algerie har vært i kontakt med Barcelona flere ganger. Barcelona har bedt om ro rundt hele situasjonen, fordi de har som hovedprioritet å kjøpe en midtbanespiller og en høyreback. Hvis de brikkene faller på plass kan Mahrez være nestemann inn. Mahrez sin evne til å passere motspillere en mot en er noe Barcelona setter høyt. Denne sesongen har det ikke vært noe stabilitet over det Mahrez har levert på banen for Leicester City. Selv trur Robert Fernandez at Mahrez kan slå ut i full blomst med bedre spillere rundt seg. Samtidig passer spillestilen hans bedre i Spania.
Per dags dato er det tilbud på bordet fra Arsenal, og Chelsea viser interesse. Selv er han fullt bestemt på at det er Barcelona han vil spille for. Derfor har han satt tilbudene på vent for nå. Mahrez sin lønn og overgangssum skremmer ikke Barcelona, men for nå er det ikke Barcelona sin prioritet.
Kilder tett til Mahrez sier de holder alternativene åpne, men utelukker ikke at de selv tar kontakt med Barcelona. Selv innrømmer Robert Fernandez at Barcelona liker vingen, men at tiden vil vise om de har penger til rådighet. Rapportene i England sier at Leicester ønsker 40 millioner euro for spilleren, men det er ikke en pris Barcelona ønsker å betale. Da vil de heller bruke mindre penger på enten Deulofeu eller Ousmane Dembele.