Vermaelen som er på utlån til Roma, nærmer seg en låneavtale med Besiktas. Barcelona ønsker selv å selge han permanent.
En av hovedprioritetene til Barcelona denne sommeren er å finne ny klubber til spillere som ikke er med i planene til Valverde. Det vil frigjøre litt midler for Barcelona, som kan brukes på spillere som Verratti og Bellerin. Blant de spillerene finner vi Thomas Vermaelen. Belgieren har vært på lån til Roma denne sesongen, men har vært en fiasko der. Barcelona har allerede vært i samtaler med agenten til Vermaelen om en overgang. At det ikke blir en stor overgangssum vet Barcelona godt, så de har som prioritet å kvitte seg med lønningen til belgieren.
Thomas Vermaelen skal også ha vært i samtaler med flere klubber i Premier League. Hovedgrunnen til at ingen ønsker å signere han er at alle stiller spørsmål med fysikken til belgieren. Vermaelen slet fryktelig med skader i Barcelona, og tiden i Roma har ikke vært noe unntak. Besiktas skal være klubben som tørr å gamble med Vermaelen. De ønsker kun en låneavtale med et opsjon på kjøp for fem millioner euro.

En kort oppsummert tid for belgieren

Den 9. august 2014 signerte Vermaelen en femårskontrakt med Barcelona. Så langt har belgieren tilbrakt mesteparten av tiden på sidelinjen med skader. Det ble bare med elleve kamper for han så langt, og det blir vell ikke flere. I Roma har ting også gått trått for seg, og han har kun spilt en kamp. 12 kamper på tre sesonger sier vell sitt om hvor mye skader belgieren er plaget av.
Hvor tror du Thomas Vermaelen ender opp?