Munir kan forlate Barcelona om han ønsker det, ettersom han ikke er i Valverde sine planer.
Klubber som Ajax, Crystal Palace og West Ham skal alle være interessert i Munir sine tjenester. Munir El Haddadi har nettop returnert til Barcelona etter at han var lånt ut til Valencia denne sesongen. Ernesto Valverde skal ikke ha Munir i sine planer, og derfor har mange klubber meldt sin interesse for den talentfulle spanjolen.
Ajax som spiller i Eredivisie viste interesse for Munir rett før han dro på utlån til Valencia. Los Che hadde opsjon på å kjøpe spanjolen for 12 millioner euro, men valgte og ikke benytte seg av den. Så for nå returnerer talentet til Barcelona, selv om det kanskje ikke blir den endelige destinasjonen for Munir.
De to Premier League-klubbene Crystal Palace og West Ham skal også ha meldt sin interesse etter at Ajax var på banen. Selv om Crystal Palace ikke har noen trener, skal de jobbe hardt for å overbevise Munir om å dra til de. Palace ønsker ikke å se Munir havne i West Ham ettersom de er London-rivaler. Samtidig skal klubber som Southampton, Real Sociedad og Everton med tidligere Barcelona-spiller Koeman som trener ønske Munir i sin stall.

Her er det du trenger å vite om talentet Munir El Hadaddi

Munir ble født i Madrid, og startet sin ungdoms-karriere i Atletico Madrid sitt akademi. Rett etter det ble Munir sendt på lån til CF Rayo Majadahonda sitt A-lag i 2010/2011 sesongen. Han scoret imponerende 32 mål på 29 kamper. Atletico Madrid og Real Madrid hadde begge mulighet til å signere Munir på permanent basis. Når begge kubbene fra Madrid ikke handlet kjapt nok, så kom Barcelona på banen. De snappet opp da Munir foran Atletico og Real Madrid.
Munir scoret i debuten for Barcelona i UEFA Youth League mot Ajax. Han ble også toppscorer i turneringen med elleve mål på ti kamper. Rett etter det ble han for første gang kalt opp til A-laget. Munir kunne ikke drømt om en bedre debut med de store guttene. Han startet med Messi på topp og puttet etter 46 minutter i sin debut. Barcelona vant 3–0 over Elche den kampen. Munir ble deretter nominert til 2014 Golden Boy men tapte mot Raheem Sterling.
Som spiller er Munir ekstremt teknisk og innrømmer at han brukte mye tid i oppveksten på de små detaljene. I tillegg er han en god avslutter og veldig rolig med ballen. Alt dette er noe en spiller i Barcelona burde kunne mestre.