Douglas Costa har ikke fått det helt til å svinge under Carlo Ancelotti.
Ernesto Valverde ønsker å signere en ving i sommerens overgangsvindu. Han ser etter en som holder et høyt nivå, og som er god en mot en. Der kommer Costa inn. Brasilianeren skal være tilgjengelig for kun 30 millioner euro, noe som er svært lite med tanken på kvalitetene Douglas Costa innehar. Under Pep gjorde Costa sakene sine svært bra, og var en av de aller best i Bayern Munchen. Etter at Ancelotti ankom Bayern har ikke ting vært like rosenrødt lenger, og ingen forstår helt hvorfor. Bayern Munchen skal være villig til å selge både Douglas Costa og det unge stjerneskuddet Renato Sanchez. Selv ønsker Douglas Costa å forlate det tyske storlaget til sommeren.
Bayern München hadde gode tilbud ifra store europeiske lag i vinter, men da ønsket Costa med å vente til sesongen var ferdig. 26 åringen som går for 30 millioner euro, er en ekstrem god pris i dagens marked. Det er meldt at flere klubber ønsker Douglas Costa. Lag som Juventus, Atletico Madrid, Manchester City, Manchester United og PSG ønsker brasilianeren sine tjenester. Barcelona skal nå være i førersetet. Samtidig kan det friste for Costa å dra til Manchester City. Der kan han bli gjenforent med Pep.
Neymar Jr kan bli en viktig brikke for denne eventuelle overgangen. Costa og Neymar Jr skal være gode venner, og begge har utalt tidligere at de elsker å spille sammen. Med neste sesong i vente vil det igjen bli mange kamper, og da trenger Barcelona en som kan ta over for MSN. Douglas Costa skal ha blitt lovet rimelig med spilletid i Barcelona. Som spiller er Costa blant de beste vingene i verden. Han er veldig fleksibel, og kan spille på begge kanter. Samtidig er han veldig flink til å forandre et kampbilde. Med Douglas Costa får vi en spiller som holder et veldig høyt nivå, og kan gå inn for noen i MSN uten at det er en svekkelse. Det er en bredde Barcelona sårt trenger.
Det lille problemet i hele situasjonen er at både Ribery og Robben begynner å dra på årene. Da står Bayern igjen med Costa og nyinnkjøpte Kingsley Coman ifra Juventus. Ifølge Douglas Costa har han selv et inderlig ønske om å spille med sin gode venn Neymar Jr.
Trur du Douglas Costa ville vært en god signering?