Christian Eriksen er en av mange spillere ryktet til Barca denne sommeren, og gir selv uttrykk for at han vil spille på det høyeste nivået
Barcelona har mange spillere på radaren til enhver tid, blant andre Christian Eriksen. Den danske 25-åringen har den siste tiden blitt ryktet til Barcelona, noe dansken selv har fått med seg.
I et intervju med Ekstra Bladet legger ikke Eriksen skjul på at han er en ambisiøs spiller som ønsker å spille for storklubber som er kapable til å kjempe om alle titler. Barcelona må sies å være en slik klubb.

— Jeg har kontrakt med Tottenham noen år til. Det er alltid rykter rundt fotballspillere. Barcelona er en stor klubb og jeg tror ikke det er mange som har sagt nei til dem.

Eriksen fornyet i fjor høst sin kontrakt med Tottenham, noe som kan gjøre en overgang vanskeligere — og ikke minst kostbar. Likevel antyder dansken at Spurs har mer å gå på som klubb, men utelukker ikke å bli værende i London om klubben kan hevde seg i større turneringer.

— I fremtiden ser jeg meg selv spille på et høyere nivå. Det er det jeg drømmer om. Kanskje blir jeg i Tottenham i to-tre år til. Kanskje spiller jeg for en annen klubb, eller kanskje jeg blir værende om vi kommer oss dit.

I intervjuet forteller Eriksen om at da han var yngre var på prøvespill for å bli en del av La Masia, en opplevelse som ikke overbeviste han.

— Jeg spilte en kamp og rørte kun ballen to eller tre ganger. Det var ikke veldig bra for meg.

Til tross for opplevelsen, virker det som at dansken fremdeles har store øyner for Barcelona. Om det blir noen overgang gjenstår å se.
Hva tror du, hadde Eriksen passet inn i Barca?