Le Parisien melder at Barcelona ønsker å erstatte Arda Turan med Di Maria.
Barcelona ønsker å forbedre bredden i stallen og skal derfor prøve seg på Di Maria. PSG selv ønsker ikke å selge noen av sine beste spillere, men det virker ikke Barcelona å bry seg om. Robert Fernandez ønsker å bruke Messi til å overbevise Di Maria om hvor han bør spille neste sesong.
Til tross for at Di Maria har tilbragt flere år i Los Blancos er han som Messi, argentiner. Derfor vil Barcelona bruke vennskapet Di Maria og Messi har i mellom seg til å hente han fra Paris. Barcelona skal være i førersetet om signaturen til argentineren.

Hvem er Angel Di Maria?

Flere Barcelona supportere kjenner sikkert til Di Maria. Det er etter han tilbragte fire år(2010–2014) i Los Blancos. Noen husker han også for måten han ¨hysjet¨ på Camp Nou når Cavani scoret det ene målet PSG fikk i den sinnsyke 6–1 kampen. Di Maria har ikke akkurat en høy stjerne i Catalonia, men hvis det er noen som kan forandre på den stemningen er det bare sjefen selv. Lionel Messi.
Som Lionel Messi er Angel Di Maria født i Rosario. Han spilte sine ungdomsår i klubben Rosario Central fra 1992–2005. Etter mange gode år som spiller for akademiet ble Di Maria tatt opp til A-stallen 2005. Der ble han værende frem til 2007. Da kom den portugisiske storklubben Benfica på banen og snappet opp argentineren. Di Maria gjorde sakene sine så bra i Benfica at Real Madrid og Manchester United kjempet om signaturen til argentineren. Det ble førstnevnte som vant den duellen. Det ble med fire år og 124 kamper i den spanske hovedstaden, før han ble solgt videre til Manchester United 26. august 2014 for rekordsummen 597 millioner euro. Det ble en ny klubbrekord i Manchester United, og i Storbritannia. Den rekorden er det nå Pogba som eier. Oppholdet i Manchester ble ikke noe vellykket for argentineren, som slet med å finne seg til rette i England. Grunnen var at han selv ikke forstod engelsk, og hadde ingen å snakke spansk med. Derfor ble det med en sesong, og 27 kamper i Manchester United. Han ble i 2015 solgt videre til PSG, hvor han også befinner seg i dag.
Nå håper Robert Fernandez å flytte videre på Di Maria.
Tror dere Di Maria hadde vært en god signering?