Engelsk og tyrkisk presse melder at the Gunners ønsker å presse på for planlagte signeringer for neste sesong etter at det ble klart at Wengers kontrakt fornyes.
Fremtiden til tyrkeren i Barcelona henger for øyeblikket i en tynn tråd. Han har nylig lagt bak seg en svak sesong hos de blårøde, og har ikke imponert nevneverdig etter at han ble hentet fra Atletico i 2015 for 34 millioner euro. Ifølge kildene skal den nylig utnevnte Barca-treneren ha gitt styret grønt lys for å finne en ny klubb til Turan.
Arsenal skal nå være fokusert på å gjenvinne 4.-plassen i Premier League, som gir dem mulighet til å møte de store kanonene i Champions League. Skal London-klubben oppnå dette, er de nødt til å forsterke troppen sin. Da både Özils og Sanchez’ fremtid er uviss, kan Turan hentes og forsterke laget.
Den tekniske staben hos Arsenal skal være villig til å legge 25 millioner euro på bordet, et beløp som vil være nok til å overbevise klubben om å la den tyrkiske driblefanten dra. Det eneste skjæret i sjøen skal være at Arsenal også vurderer Riyad Mahrez som et alternativ, som nylig har uttrykk offentlig at han ønsker å forlate Leicester. Prisen på Mahrez antas å ligge noe høyere enn for Barcas nummer 7.
Synes du Turan bør bli værende i Barca, eller bør han selges for å finansiere nye forsterkninger?