[Recreativo 0 – 1 FC Barcelona] Luis Enriques gutter vartet opp med god underholdning i sør-Spania i aften.

Godt show

Det var et reservepreget Barcelona som startet klubbens oppkjøring, siden store deler av seniortroppen er på ferie. Ny-signeringen Alen Halilovic strålte i sin første kamp som Barcelona-spiller og leverte stadig gode pasninger til sine lagkamerater. Det manglet dog på avslutninger. Edgar Ie var en av spillerne i forsvar som briljerte med god posisjonering og et godt hodespill.
I andre omgang byttet Enrique ut samtlige spillere og Marc André ter Stegen fikk sin første kamp i keepertrøyen. Tyskeren viste god kontroll og pasningsevne, men måtte sjeldent ut av buret. Gerard Deulofeu, tilbake fra England, viste gode egenskaper og kom til avslutning godt ut i andre omgang. Recreativos målvakt reddet, men Juan Angel Roman var der og satte kurant i mål. Resten av kampen var preget av et godt pasningsspill og god gjenvinnelse av ballen – slik vi forventer å se fra Barcelona.