Søndag kveld møter vi laget som denne sesongen har overrasket alle, SD Eibar.
Vi har nå kommet til runde nummer 38. Det betyr siste kampen for denne sesongen, hvis vi ser bort ifra cupfinalen mot Deportivo Alavés. Skal det bli seriegull denne sesongen må Malaga ta tre poeng hjemme på La Rosaleda mot Los Blancos. Og med vår tidligere lagkamerat Sandro Ramírez i storform for Malaga er det fullt mulig at vi for se et tap for Real Madrid. Samtidig må vi slå SD Eibar på Camp Nou. Det ligger altså god til rette for en av de sykeste serieavslutningene noensinne. Her kan det bli kamp til det 90. minutt.

Barcelona

Barcelona kommer til denne kampen med ni seiere på de ti siste kampene. Hvor det ene tapet kom nettop for syv serierunder siden på La Rosaleda mot Malaga. Sist kamp viste Barcelona krefter med 1–4 seier mot UD Las Palmas på Estadio de Gran Canaria. Det til tross for en skade under oppvarmingen på Mascherano som ga Marlon sin første kamp i La Liga for Barcelona. Marlon kom inn og grep muligheten med begge hender. Digne måtte ut med en kjenning i låret, og André Gomes kom inn å spilt høyreback de siste 30 minuttene. Samtidig fikk Neymar et etterlengtet hat-trick som bekrefter formen til han og ikke minst MSN.

SD Eibar

Eibar er en overaskelse i seg selv. Camp Nou tar fire ganger så mye som hele byen Eibar.Nå spiller de om åttendeplassen i verdens beste liga.
De kommer fra et sjokkerende hjemmetap(0–1) mot bunnlaget Sporting gijón på Ipurua Municipal. Eibar har altså ikke vunnet på sine to siste kamper, og har fire seiere på sine ti siste kamper.

Og til slutt

Og til slutt kan vi ta med at det vil bli en hyllest til Luis Enrique etter tre fantastiske år som trener for Barcelona.
Gracias Lucho
Hvem? FC Barcelona – SD Eibar.
Hva? La Liga, runde 38.
Hvor? Camp Nou, Barcelona.
Når? Søndag 21. mai kl: 20.00.
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay