Lørdag møter vi den gule ubåten til dyst. Og det med Iniesta tilbake fra skade.
Barcelona spiller en veldig viktig kamp lørdag kveld. Villareal kommer til Camp Nou som det laget som slipper inn nest færrest mål i La Liga. Kun Atletico Madrid slipper inn færre mål. Og med Iniesta i fin form kan Barcelona stille med sitt desidert sterkeste lag. Det blir isåfall første gangen denne sesongen i La Liga. Og det passer Luis Enrique meget godt nå som det nærmer seg slutten på denne sesongen.

Barcelona

Luis Enrique har for første gangen denne sesongen mulighet til å stille med sitt sterkeste mannskap. Iniesta er tilbake fra skade og er lysten på tre poeng lørdag kveld. Laget har trent godt den siste uken etter seieren i Derbi Barceloní. Barcelona har vunnet sine fire siste kamper i serien med målforskjellen 16–5.

Villareal

Den gule ubåten kommer til Camp Nou med syv seire på de ti siste kampene med målforskjellen 16–9. Der har de også slått Atletico Madrid 0–1 på Vicente Calderón. Og skal vi tru Fran Escribá så går Villareal for tre poeng. Men med spillere som Cheryshev, Victor Ruiz, Asenjo og deres kaptein Bruno ute kan det bli en tøff nøtt. Fran Escribá ønsker at de skal kjøre mye kontringer, og angripe på en balansert måte.
Hvem? FC Barcelona – Villareal.
Hva? La Liga, runde 36.
Hvor? Camp Nou, Barcelona.
Når? Lørdag 6. mai kl: 18.30.
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay
Hva tror du resultatet blir?